Sony VaiO Sa Te Arzi !

100.000 de laptopuri Sony Vaio seriile F11 si CW2 din Europa ar putea fi afectate de supraincalzire si pot provoca arsuri utilizatorilor.

Conform declaratiilor Sony, aproximativ 100.000 de astfel de laptopuri au fost vandute in Europa incepand cu luna ianuarie.
Contrar rapoartelor aparute, Sony a refuzat sa recheme 0.5 milioane de laptopuri Sony Vaio - seriile F11 si CW2 vandute incepand cu ianuarie 2010 - spunand ca problema se poate rezolva cu o upgradare a software-ului.
Un purtator de cuvant al companieie a declarat ca problema la laptopurile seria F11 si seria CW2 consta in deformarea sau chiar topirea plasticului.

Din cele 535.000 de laptopuri vandute in intreaga lume, s-au constatat pana acum 39 de cazuri de supraincalzire in Europa.
Cei care au incheiat contractul cu Sony vor fi contactati direct de catre acestia, in timp ce ceilalti pot descarca upgarde-ul de BIOS care rezolva problema supraincalzirii, cauzata de o defectiune la sistemul de control al temperaturii.

Exista o multime de confuzii legate de presupusa "rechemare in service". Comisia pentru protectia consumatorului din Statele Unite a emis un comunicat spunand ca laptopurile afectate sunt "rechemate voluntar" si ar putea reprezinta "pericol de arsuri" pentru utilizator.

Seria CW2 a fost vanduta in magazinul Sony incepand cu 365 euro, in timp ce seria F11 a fost vanduta la preturi incepand cu 926 euro.

 

sony vaio

Cele mai citite