Cele mai bune telefoane mobile: Ghidul cumparatorului

Vreti sa va cumparati un nou telefon mobil smartphone si nu stiti care sunt cele mai bune telefoane mobile? Nu cumparati nimic pana nu cititi ghidul nostru complet in care va ajutam sa va alegeti telefonul mobil.


smartphone telefoane mobile

Telefoanele mobile smartphone sunt indiscutabil cea mai importanta forma a tehnologiei. De la iPhone, acestea nu mai sunt doar instrumente pentru afaceri; ele au adus calculatoarele pe locul al doilea oferind posibilitatea de a comunica, de a va distra si de a fi informat. Probabil ca petreceti mai mult timp cu telefonul mobil decat cu familia, deci cheia o reprezinta o relatie potrivita cu telefonul mobil. Ghidul nostru va ajuta sa va alegeti partenerul de viata ideal.

Vom analiza 5 tipuri principale, ajutandu-va sa decideti benficiile sociale, functionale si longevitatea fiecarei platforme majore. Telefonul mobil iPhone 4 s-a lansat de curand, dar este acesta unica optiune?

 

 

nokia telefoane mobile Nokia

Ce este un telefon mobil Nokia?
Cand va ganditi la Nokia, va ganditi  la un telefon mobil cu navigare clasica prin meniuri care nu s-au schimbat prea mult de-a lungul anilor si cu un look clasic; telefoane mobile subtiri precum modelul Nokia 1100.

Click pentru a vedea cele mai bune oferte de telefoane mobile explicate

 

 

 

winmo telefoane mobile WinMo

Ce este un telefon mobil WinMo?
Acum 10 ani, Microsoft a lansat Windows Mobile. Atunci nu era niciun telefon mobil iPhone sau Android, iar oamenii doreau sa utilizeze aceleasi siteme utilizate pe calculator.

Click pentru a vedea cel mai bun prieten al oamenilor de afaceri

 

 

 

winmo telefoane mobile iPhone

Ce inseamna iPhone?
Un milion de unitati vandute in 74 de zile; 51 de milioane de telefoane mobile vandute de la lansare; 4 miliarde de aplicatii descarcate de pe internet. 

Click pentru a afla cum a schimbat Apple totul in ceea ce priveste jocurile

 

 

 

winmo telefoane mobile Android

Ce este un telefon mobil Android?
Symbian nu ruleaza foarte bine pe alte telefoane mobile decat Nokia, dar sistemul de operare de la Google, Android,  traieste cu adevarat visul unui open-source.

Click pentru a afla beneficiile revolutiei Google

 

 

 

winmo telefoane mobile BlackBerry

Ce este un telefon mobil BlackBerry?
Banii nu dorm niciodata: analizele NPD Group pun telefoanele mobile Blackberry in topul pietei de telefoane mobile din Statele Unite cu  36 de procente.

Click pentru a afla cum a devenit email-ul mobil

 

 

Cele mai citite