Telefoane mobile Android: Ghidul cumparatorului

Ce este un telefon mobil Android?
Symbian nu ruleaza foarte bine pe alte telefoane mobile decat Nokia, dar sistemul de operare de la Google, Android, traieste cu adevarat visul unui open-source. La inceput, HTC Dream / T-Mobile G1 a fost mai impresionanat decat orice altceva a incercat sa bata Apple pana la acel moment si acum sistemul de operare Google este mult imbunatatit, in timp ce dispozitivele hardware de la elite precum HTC, Samsung, LG si Sony Ericsson ajung sau depasesc Apple la preturi mult mai mici.

Android a depasit iPhone pe toate pietele importante din Statele Unite la inceputul anului (conform rapoartelor NPD Groups) ramanand in spatele BlackBerry. Va fi lider de piata in 5 ani? Tot ce este posibil.

android telefoane mobileCe va place la telefoanele mobile Android?

Telefoanele mobile din ce in ce mai elegante - in special HTC Desire si Legend - fac o partida buna cu Android 2.1, beneficiind de o multime de aplicatii din familia Google - email, calendare, navigator web Chrome si prietenul celor care se ratacesc usor, Maps. Actualizarea constanta a widget-urilor pentru stiri, retele sociale, etc. este mai buna decat tot ceea ce poate sa ofere iPhone 3GS. Pretul mic al telefoanelor cu Android este, de asemenea, un avantaj imens - suntem in plina criza financiara. Sunt disponibile aproximativ 50.000 de aplicatii pentru telefoanele mobile Android si aproximativ 8.000 de aplicatii noi sosesc in fiecare luna.

Ce nu va place la Android?
Multi dintre noi sunt la prima intalnire cu un Android, dar sunt atat de multe motive practice si emotionale pentru a lua in considerare un eventual divort. Piata de aplicatii, desi in crestere asa cum am mentionat, este mult mai saraca decat cea a celor de la Apple. Faptul ca multe dintre telefoanele mobile au ecran OLED si multi-tasking au o durata de viata a bateriei mai scurta decat a celor de la iPhone.

De asemenea, daca telefoanele mobile Android depasesc acum vanzarile de iPhone in statele Unite, inseamna ca Apple este acum, din nou, "the plucky underdog"? Este totul atat de confuz...

Ce urmeaza?
Android 2.2 cu nume de cod Froyo ("frozen yogurt"- toate lansarile Android au nume de desert dintr-un anumit motiv) va aduce suport pentru Adobe Flash 10.1, USB si posibilitatea de a functiona ca un hotspot Wi-Fi. Se va lansa si Maps Navigation - navigatie gratuita SatNav.

Considerabil mult mai buna decat Ovi Maps de la Nokia, va putea scoate din schema cativa producatori de navigatii. Telefoanele mobile Android vor domina Symbian si Bada de la Samsung. In timp ce Android este mare, va deveni si mai mare...

Telefoane mobile Android: HTC Desire, HTC Legend, Motorola Milestone

Ce spune un telefon mobil Android despre dumneavoastra?
Va place sa fiti la curent cu tehnologia noua atat in ce priveste partea de software cat si in ceea ce priveste partea de hardware. Nu sunteti impotriva ca produsul sa-si merite banii dar va plac lucrurile "premium".

 

telefoane mobile Ghid telefoane mobile

Vreti sa va cumparati un nou telefon mobil smartphone si nu stiti care sunt cele mai bune telefoane mobile? Nu cumparati nimic pana nu cititi ghidul nostru complet in care va ajutam sa va alegeti telefonul mobil.

Telefoanele mobile smartphone sunt indiscutabil cea mai importanta forma a tehnologiei.

Click pentru a vedea care sunt cele mai bune telefoane mobile

 

 

 

Cele mai citite