Telefoane mobile Blackberry: Ghidul cumparatorului

Ce este un telefon mobil BlackBerry?
Banii nu dorm niciodata: analizele NPD Group pun telefoanele mobile Blackberry in topul pietei de telefoane mobile din Statele Unite cu  36 de procente. La nivel mondial, are o cota de piata de doar 20 de procente, ceea ce il face a doua platforma dupa Symbian. De ce?

Raspunsul este un singur cuvant: email. Pastrand muncitorii, directorii si copii in legatura incepand cu anul 2002, Blackberry a avut un rol important in accesul la email si mesaje text. Cu un set impresionat de modele, cu o navigare web din ce in ce mai buna si aplicatii pentru afaceri puteti intelege de ce CrackBerry are atat de mare succes.

balckberry telefoane mobile

Ce va place la telefoanele mobile BlackBerry?
La fel ca uriasele cani de cafea si sintagma "merg inainte", Blackberry a devenit un simbol al oamenilor de afaceri. Modelele se schimba periodic, dar partea cea mai buna la telefoanele mobile Blackberry este ca toate au aceeasi tastatura extraordinara QWERTY si o sincronizare incredibil de simpla intre email, calendar, sarcini, notite si contacte. Este compact - dar nu foarte compact - cu o atitudine serioasa, profesionala.

Adaugati 3G si Wi-Fi la modelele din seria Bodd, GPS cu cele mai bune din lume harti Blackbery si forta de crestere care este App World unde puteti gasi un intreg iad de placeri.

Ce nu va place la telefoanele mobile Blackberry?

Nu sunt niste rapoarte stiintifice, dar aveti incredere in noi. Un studiu recent Crowd Science a aratat ca 40% dintre utilizatorii de Blackberry vor trece la un telefon mobil Apple iPhone sau Android - utilizatorii au un nivel ridicat de lipsa de loialitate. Majoritatea utilizatorilor de Blackberry folosesc telefonul mobil doar pentru serviciu. Cert este ca Apple si Android se bucura de mai mulat distractie si mai mult stil.

Ceea ce ar trebui sa fie un motiv important de ingrijorare pentru BlackBerry este ca in timp ce utilizatorii se obisnuiesc cu tastaturile touchscreen excelente de la HTC si Apple, touchscreen-ul sau - de pe seriile Storm, ramane in urma. Exista si alte telefoane cu care te poti bucura din plin de jocul trimiterilor de mesaje, deci BlackBerry nu este chiar atat de "wow".

Ce urmeaza?

Magazinul de aplicatii BlackBerry, App World s-a extins si are un numar decent de 6000 de aplicatii. Da, este un drum lung pana la Apple si Android, dar este dublu fata de numarul aplicatiilor de anul trecut. RIM a deschis serviciul sau de notificare pentru toate aplicatiile BlackBerry, imbunatatind experienta utilizatorului atunci cand vine vorba de stiri, scoruri online, Twitter si Facebook.

Viitorul, noul si imbunatatitul sistem de operare BlackBerry 6.0 vine cu un navigator web nou, o interfata noua si suport Adobe Flash. Creat pentru a face controlul touchscreen BlackBerry mai convingator, acesta va fi pregatit pentru lansare in toamna.

Telefoane mobile BlackBerry: Bold 9700, Pearl 3G, Storm 2  


Ce spune un telefon mobil BlackBerry despre dumneavoastra?

Sunteti un profesionist caruia ii sta capul la munca tot timpul. Nu tineti cont de telefoanele mobile trendy cu ecran touchscreen - care dintre acestea ar putea sa trimita mai mult de 100 de email-uri pe zi?

 

telefoane mobile Ghid telefoane mobile

Vreti sa va cumparati un nou telefon mobil smartphone si nu stiti care sunt cele mai bune telefoane mobile? Nu cumparati nimic pana nu cititi ghidul nostru complet in care va ajutam sa va alegeti telefonul mobil.

Telefoanele mobile smartphone sunt indiscutabil cea mai importanta forma a tehnologiei.

Click pentru a vedea care sunt cele mai bune telefoane mobile

 

 

 

Cele mai citite