Allied Telesis AT9000/28

 

Testul de viteza

Am vrut bineinteles sa vedem ce poate efectiv switchul, asa incat l-am legat la 2 PC-uri cu placi de retea Gigabit si am initiat transferuri mari simultan pe cele 2 sisteme. Switch-ul a fost legat Gigabit la Cisco-ul nostru cu trafic metropolitan. Toate legaturile au fost prin porturile RJ-45, nici una prin SFP.

Cele 2 PC-uri au descarcat fiecare cu aproape 500Mbps, practic incarcand canalul de trafic de 1Gbps primit de AT-9000/28. Switch-ul nu a avut nici o problema in timpul transferului, eu putand sa ma conectez la el si in consola si in interfata grafica.

 

Pret

Pretul lui AT-9000/28, la distribuitorii ELKOTech, se ridica la 3000 ron, ceea ce este rezonabil avand in vedere performantele switchului. Cei care vor opta pentru acest produs nu vor fi dezamagiti.

 

Concluzie

Pot spune ca AT-9000/28 este un switch foarte bun, Allied Telesis pastrand calitatea si performantele atasate numelui sau. Numarul de porturi Gigabit si conexiunile prin fibra optica se vor ridica la inaltimea oricaror asteptari de trafic si viteza.

 

« Prev
5/5 Next

Cele mai citite