Camerele Fujifilm S2800, F300 si Z800 s-au lansat

Cu un nou S, modele compacte si "super" compacte, Fujifilm planuieste sa invadeze piata.

Fujifilm a lansat nu una ci trei camere noi pentru pasionatii de fotografie.

Camera Fujifilm S2800HD

Incepem cu modelul S2800HD; aceasta camera are senzor de 14 megapixeli cu zoom optic 18x. Nu a fost de ajuns faptul ca poate inregistra video in 720p si poate capta imagini pe care le puteti vizualiza in 1080p. Acestea se pot vizualiza chiar si pe ecrane de 3 inch sau pe televizoare HD prin intermediului portului mini HDMI. De asemenea, beneficiaza si de multe alte caracteristici mici dar folositoare cum ar fi detectia fetei sau detectia zambetului (camera se deschide doar atunci cand subiectul zambeste).

Camera Fujifilm F300EXR
Urmeaza modelul "super" compact; camera F300EXR. Aceasta se plaseaza intre seria S si seria compacta Z, fiind cea mai recenta din seria F si spera sa fie un succes pe piata compactelor oferind posibilitatea de a o transporta usor si un impresionant zoom optic. Are 12 megapixeli cu zoom optic 15x si utilizeaza un nou sistem de focalizare numit "detectie faza". Noul sistem de focalizare permite camerei F300 sa autofocalizeze la fel de repede ca o compacta dar mentine zoom-ul unui DSLR.

Camera Fujifilm Z800EXR
In cele din urma, camera Z800EXR; noul model de top al liniei Z al camerelor compacte. Cu o grosime de doar 16.9 mm are 12 megapixeli si ecran LCD touchscreen de 3.5". Creata pentru a fi complet adaptata la viata sociala, camera Z800EXR are functii pentu detectia fetei, recunoasterea fetei si detectia animalelor de companie pe care nu le putem intelege, dar Fujifilm sustine ca poate recunoaste peste 10 caini/pisici intr-o imagine si autofocalizeaza astfel incat toate animalele dvs de companie sa arate bine in poza. Si fara aceasta caracteristica, camera compacta Fujifilm Z800EXR este centrul de putere, cu inregistrare video 720p cu audio si posibilitatea de a incarca pe YouTube/Facebook prin utilizarea soft-ului instalat pe PC/Mac pentru a impartii cu prietenii experientele dumneavoastra.

Toate aceste produse au preturi intre 200 si 300 de euro.

 

fujifilm

camera fujifilm

Cele mai citite