Samsung a lansat Galaxy S II Alb

Samsung a lansat versiunea de culoare alba a celebrului smartphone Galaxy S II. Acesta este un dispozitiv ultra rapid, cu un procesor dual-core, ce imbina caracteristici de varf cu un design elegant si foarte subtire (8,49mm). Galaxy S II White este destinat utilizatorului activ, mereu in pas cu ultimele tendinte, care cauta, pe langa performanta de top, un plus de stil si de unicitate. Dispozitivul nu este doar partenerul perfect pentru business sau Hub-ul personal de divertisment, dar si un accesoriu perfect asortat stilului de viata.

Galaxy S II White dispune de acelasi procesor dual-core al primei editii a smartphone-ului, pentru navigare rapida si multi-tasking avansat; performanta superioara 3D face ca redarea jocurilor si a filmelor sa fie incredibil de fluenta. Conectivitatea ultra rapida HSPA+21 mareste considerabil viteza de download mobil, in timp ce Bluetooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Una dintre cele mai apreciate dotari ale telefonului este ecranul extrem de clar Super AMOLED Plus de la Samsung, cel mai avansat display mobil creat vreodata. Un nou standard in ceea ce priveste calitatea imaginii pe mobil, Super AMOLED Plus prezinta cea mai larga gama de culori, cel mai bun ratio de contrast si claritate fara egal, chiar si in lumina solara directa.

Samsung Galaxy S II Alb

Pe langa ecranul ultra performant, Samsung Galaxy S II White este echipat cu o camera pe masura, ce permite realizarea de fotografii de 8MP si de filme full HD de 1080p. Datorita tehnologiei patentate AllShare, utilizatorii pot captura, crea si impartasi cu mare usurinta experientele proprii; astfel, pozele din ultima vacanta exotica sau videoclipul de la petrecerea de sambata seara pot fi descarcate si redate pe dispozitivele compatibile AllShare fara a fi nevoie de conectarea telefonului prin intermediul unui cablu.

Samsung Galaxy S II White dispune si de functia Live Panel, ce reuneste in timp real continutul web si pe cel al aplicatiilor intr-un singur homescreen personalizabil, prin care utilizatorii pot selecta serviciile si aplicatiile care sa apara pe ecran. In plus, datorita tehnologiei imbunatatite de recunoastere a vocii, utilizatorilor vor avea mai mult control si un nivel de interactivitate mai mare ca niciodata. Samsung Voice Solution va recunoaste vocea si o va converti la text, in timp ce Customized Voice Translation va traduce instantaneu voce sau text in si dintr-o serie de limbi.

Samsung Galaxy S II White este disponibil in Romania pentru un pret de aproximativ 400 de Euro + TVA.

 

Noutati publicate de Administrator

  1. Publicitate
  2. Termeni si conditii
  3. Despre noi

Cele mai citite