Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sony Ericsson: Ar fi trebuit sa luam iPhone mai in serios

Vorbind inainte de lansarea iPhone 5, directorul Sony Ericsson Bert Norberg a criticat raspunsul lent al companiei la primul telefon Apple, dar a insistat ca sistemul de operare Android Google este viitorul.

Apple va lansa astazi iPhone 5. Directorul Sony Ericsson Bert Norberg a declarat ca ar fi trebuit sa reactioneze mai repede la iPhone atunci cand a fost lansat in 2007.

Atunci cand Apple a lansat primul smartphone acum 4 ani el crede ca trebuia sa raspunda la amenintarea dominarii pietei pentru a reduce rapid diferenta dintre branduri.

Lansare iPhone 5

iPhone 5 urmeaza sa se lanseze astazi la ora 20:00 la evenimentul ‘Let’s talk iPhone’. Cu privire la acest eveniment s-au lasat multiple speculatii in ultmimele luni de zile.

iphone 5

Se asteapta sa se lanseze si un smartphone accesibil Apple iPhone 4S ca principal competitor al variatelor smartphone-uri Android accesibile. Apple incearca sa-si extinda targetul pe piata de telefoane mobile. Aniversand 10 ani, iPod va primi probabil o improspatare. Alte lansari posibile includ Apple HDTV.

Cele mai citite

Error: No articles to display