Sony Ericsson: Ar fi trebuit sa luam iPhone mai in serios

Vorbind inainte de lansarea iPhone 5, directorul Sony Ericsson Bert Norberg a criticat raspunsul lent al companiei la primul telefon Apple, dar a insistat ca sistemul de operare Android Google este viitorul.

Apple va lansa astazi iPhone 5. Directorul Sony Ericsson Bert Norberg a declarat ca ar fi trebuit sa reactioneze mai repede la iPhone atunci cand a fost lansat in 2007.

Atunci cand Apple a lansat primul smartphone acum 4 ani el crede ca trebuia sa raspunda la amenintarea dominarii pietei pentru a reduce rapid diferenta dintre branduri.

Lansare iPhone 5

iPhone 5 urmeaza sa se lanseze astazi la ora 20:00 la evenimentul ‘Let’s talk iPhone’. Cu privire la acest eveniment s-au lasat multiple speculatii in ultmimele luni de zile.

iphone 5

Se asteapta sa se lanseze si un smartphone accesibil Apple iPhone 4S ca principal competitor al variatelor smartphone-uri Android accesibile. Apple incearca sa-si extinda targetul pe piata de telefoane mobile. Aniversand 10 ani, iPod va primi probabil o improspatare. Alte lansari posibile includ Apple HDTV.

Cele mai citite