Samsung Galaxy Nexus lansat

Asteptarea a luat sfarsit, Google a lansat Samsung Glaxy Nexus si daca nu era de ajuns, acesta beneficiaza de Ice Cream Sandwich.

Google a lansat telefonul Samsung Galaxy Nexus, cel mai recent telefon Google "adevarat" si da, vine cu noul sistem de operare Google Android Ice Cream Sandwich.

Samsung GalaxyNexus

Lansat in Hong Kong, Galaxy Nexus sosteste dupa saptamani de speculatii si se pare ca beneficiaza de caracteristicile impresionante la care multi au visat. Cu Ice Cream Sandwich si ecran de 4.65 inch cu siguranta va impresiona.

Caracteristici Samsung Galaxy Nexus

Primul lucru pe care probabil il vei observa este ecranul AMOLED imens de 4.65 inch cu rezolutie de 1280x720, fiind printre primele telefoane care ofera un ecran HD de 720p.

In spatele ecranului se afla un procesor de 1.2 GHz si 1GB de RAM si chiar daca nu este procesorul de 1.5GHz la care toata lumea spera cu siguranta ca nu va avea probleme cu integrarea profunda intre procesor si Ice Cream Sandwich.

Samsung GalaxyNexus_screens

In ceea ce priveste spatiul de stocare exista doua modele de 16GB si 32GB capabile sa stocheze muzica, aplicatii si bineinteles poze si videoclipuri realizate cu camera de 5 megapixeli in spate. Oferind panoramare imagine, video 1080p camera se afla in centru, in partea din spate a telefonului. Samasung Galaxy Nexus beneficiaza si de o camera de 1.3MP in partea din fata pentru apeluri video si recunoasterea fetei.

Cu un ecran usor curbat Galaxy Nexus cu siguranta pastreaza elemente de design de la telefonul Samsung Galaxy S2 cu partea bombata din partea din jos fiind o caracteristica proeminenta.

Avand in vedere ca s-a lansat si Motorola RAZR, care dintre ele it place mai mult?

Cele mai citite