Samsung a lansat recent in Romania o noua linie de monitoare 3D

Samsung a lansat recent in Romania o noua linie de monitoare 3D, ce dispun de rezolutie Full HD, conectivitate de ultima ora si design sofisticat.

''Utilizatorii moderni nu mai inteleg prin performanta doar specificatii de ultima ora, ci si un design pe marura de atragator, fara compromisuri,'' a declarat Sebastian Cucu, Managerul Diviziei de IT din cadrul Samsung Electronics Romania. ''Viitorul in imagine sta in tehnologia 3D, iar Samsung a facut pasi majori in acest sens, oferind o calitate Full HD impecabila pentru imagini tridimensionale.''

Realism 3D in calitate Full HD

Monitoarele din Seria SA 9 ofera rezolutie Full HD de 1920x1080 si sunt disponibile in varianta de 27 de inch. Unghiul amplu de vizualizare (170°/160°), asigura culori vii din aproape orice pozitie si luminozitate optima din aproape orice pozitie.

SA 9 poate reda continut 3D incredibil de realist, precum jocuri video 3D, filme 3D, dar are si posibilitatea de a converti in timp real continutul 2D in 3D de pe PC, pentru Blu-ray, console de jocuri si set-up boxes. Monitoarele dispun de texturi mai curate, fara interferente, pentru o viteza mai buna a jocurilor in modul 120Hz. Noul input digital Real 120Hz de DisplayPort permite utilizatorilor sa se bucure de jocuri video 3D mult mai realiste.

SA9 este dispozitivul perfect pentru cei preocupati de protejarea mediului. Chiar daca ofera o calitate impecabila a imaginii, seria Samsung SA 9 reduce consumul de energie cu pana la 40% mai mult comparativ cu display-urile traditionale, datorita tehnologiei LED-backlit. Senzorii Eco Light si Eco Motion ajusteaza automat luminozitatea ecranului in functie de lumina ambientala si, respectiv, pornesc sau opresc automat display-ul cand utilizatorul se indeparteaza de monitor.

Seria SA 9 se remarca printr-un design emblematic, curbat si fluid, cu o structura asimetrica, care le confera o frumusete specifica.

Monitorul include si o pereche de ochelari Samsung 3D active shutter, capabili sa redea imagini full HD, precum si un emitator pentru sincronizarea ochelarilor.

Seria de monitoare SA 9 este disponibila pentru un pret recomandat de 2689 lei.

O experienta multimedia completa

Monitorul din seria TA9 dispune de un ecran 3D LED de 27 de inch, ce ofera aceeasi rezolutie Full HD de 1920x1080 si acelasi unghi de vizualizare amplu (170°/160°) disponibile pe modelul SA 9. In acelasi timp, seria TA 9 incorporeaza un tuner DVB-T/T2/C, ce permite transmiterea de semnale de difuzare TV, precum si alte optiuni de conectivitate, printre care HDMI, USB si port cablu.

Samsung TA950

Prin intermediul functiilor Samsung Smart TV integrate, utilizatorii pot naviga pe Youtube sau pe retele sociale cum ar fi Facebook sauTwitter si pot desca o varietate de aplicatii. In plus, monitorul poate fi sincronizat la alte dispositive digitale cu ajutorul functiilor All Share si ConnectShare.

Oferind un pachet complet de solutii 3D, monitoarele TA 9 sunt prevazute cu emitator incorporat compatibil cu ochelarii 3D active-shutter inclusi care redau calitatea full HD a imaginii. In plus, seria este echipata cu difuzoare de 7 wati care suporta Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 si sunet 3D. Sistemul a primit o punctaj de 4.2 conform standardului EnergyStar privind eficienta consumului de energie.

Seria de monitoare TA 9 este disponibila pentru un pret recomandat de 2999 lei.

Conectivitate avansata

Monitoarele din seriile CA 7 si CA 5 pot servi drept veritabile hub-uri de divertisment, gratie conexiunii facile la alte dispozitive, ce nu necesita conectarea si deconectarea repetata a cablurilor.

Dupa instalarea initiala, atunci cand un utilizator conecteaza cabluri LAN si audio la monitorul Central Station (monitor alternativ), sistemul este pregatit pentru utilizare imediata la urmatoarea incercare. Seria CA 7 beneficiaza de optiunea de detectare automata wireless, ce elimina inconvenientul cablurilor, conectandu-se la dispozitive precum un laptop pe o raza de 1.5 m.

Samsung CA750

Seriile CA 7 si CA 5 se pot conecta si la un laptop, pentru un plus de confort oferit de ecranulLED de 23 sau 27 de inch, cu rezolutie Full HD de 1920x1080. Tehnologia Samsung Mega DCR sporeste nivelul contrastului la peste un milion la unu, afisand culori mult mai vii si o adancime realista a imaginii.

Sistemul dublu de prindere al monitorului alternativ Central Station permite schimbarea inaltimii ecranului sau inclinarea lui, in timp ce functia de Auto Configurare ajusteaza automat rezolutia ecranului intre laptop si monitorul alternativ, atunci cand acestea sunt interconectate via USB.

Seriile CA 7 si CA 5 dispun de tehnologia USB 3.0, ce permite un transfer de date de 10 ori mai rapid decat prin intermediul USB 2.0 si o incarcare a dispozitivelor de doua ori mai rapida decat prin metoda electrica traditionala.

Samsung CA550

Seriile CA 7 si CA 5 au primit calificari Energy Star si EFEAT Gold pentru consumul redus de energie. Functia Eco Saving permite utilizatorilor sa seteze nivelul de economisire a energiei, oferind 3 variante: cu 0 procente, cu 25 de procente si cu 50 de procente mai putin. In plus, CA 7 ofera cea mai mare viteza si cel mai mic consum de energie in randul tehnologiilor wireless, iar monitorul alternativ Central Station porneste si se opreste automat la conectarea, respectiv deconectarea unui laptop.

Seria de monitoare CA 7 este disponibila pentru un pret recomandat de 2279 lei pentru versiunea de 27 de inch si de 1689 lei pentru cea de 23 de inch.

Seria de monitoare CA 5 este disponibila pentru un pret recomandat de 1889 lei pentru versiunea de 27 de inch si de 1369 lei pentru cea de 23 de inch.

Cele mai citite