Samsung Galaxy Note disponibil in Europa

Samsung a anuntat astazi disponibilitatea pe piata europeana a lui GALAXY Note, incepand cu Germania, in luna noiembrie. GALAXY Note va puta fi achizitionat prin intermediul principalilor operatori, printer care se numara Deutsche Telekom, Orange, Telefonica si Vodafone in Europa.

GALAXY Note are primul si cel mai mare ecran HD Super AMOLED, de 5.3''. Acesta este un ecran expansiv inteligent, cu o inalta rezolutie, ce ofera o experienta de vizualizare imersiva, cea mai performanta din clasa sa, asigurand in acelasi timp o portabilitate si functionalitate sporita pentru utilizatorii cu un stil de viata activ. In plus, S Pen-ul, alaturi de ecranul full touch al dispozitivului, creeaza o experienta de utilizare cu adevarat unica. Beneficiind din plin de avantajele unui display generos, utilizatorii se pot bucura de multi-tasking, pot crea si vizualiza mai mult, cu mai putine intreruperi, chiar si din miscare.

Samsung Galaxy Note

S Pen-ul digital poate fi folosit pentru schite precise sau desene artistice, in timp ce recunoasterea superioara a scrisului de mana permite capturarea libera a ideilor si partajarea lor pe alte dispozitive fara a fi nevoie de digitalizari ulterioare; textul scris de mana este convertit cu acuratete in caractere digitale.

''GALAXY Note este un produs revolutionar, ce deschide o noua categorie in industria mobila si suntem foarte mandrii de aceasta reusita,'' a declarat JK Shin, Presedinte si Șef al Mobile Communication Business la Samsung. ''Samsung GALAXY Note va redefini si imbunatati comunicarea mobila prin oferirea unei experiente de utilizare mai avansate, mai productive si mai creative, gratie functiilor inovatoare, precum S Memo, S Planner si S Choice. Speram ca utilizatorii europeni se vor bucura de noul nostru produs si ca vor profita din plin de multimea de functii inovatoare ale lui GALAXY Note.''

Aplicatii special create

Alaturi de disponibilitatea pe piata a lui Galaxy Note, Samsung a anuntat si lansarea ''S Choice'', un nou meniu de categorii sub Samsung Apps, cu aplicatii create special pentru functia S Pen a lui Galaxy Note. Noile aplicatii includ Soonr Workplace, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook! si iAnnotate PDF. Soonr Workplace permite colaborarea in echipa prin optiunea de adnotare direct pe diversele formate de fisiere stocate in Soonr Cloud, iar iAnnotate PDF ofera un mod direct de adnotare pentru S Pen in fisiere PDF. OmniSketch si Zen Brush sunt unelte foarte utile pentru schitare libera si desen. OmniSketch permite utilizatorilor sa schiteze desene folosind S Pen drept pensula, in timp ce Zen Brush simuleaza o pensula orientala.

O experienta vizuala uimitoare

Inalta rezolutie a ecranului lui GALAXY Note permite vizualizarea in deplin confort a e-book-urilor, prezentarilor PowerPoint, aplicatiilor pentru stiri si paginilor web, cu scroll si zoom minim. Minimizand nevoii de a comuta intre aplicatii, ecranul HD Super AMOLED al lui GALAXY Note este suficient de mare pentru a permite operatiuni de split-screen si multitasking cu adevarat eficiente. Cele mai frecvent utilizate aplicatii native pot rula una langa cealalta, reducand astfel intreruperile. In plus, ecranul de 5.3'' este cel mai mare inclus vreodata intr-un dispozitiv mobil; avand o grosime de numai 9,6 mm, GALAXY Note incape perfect in buzunar, oferind portabilitate deplina.

Putere, performanta si o experienta de utilizare superioara

Procesorul dual core de 1,4 GHz al lui Galaxy Note asigura o viteza uimitoare, iar interfata dispozitivului pune la dispozitia utilizatorilor functionalitate fara cusur. Vitezele de retea uimitor de rapide sunt posibile gratie conexiunii HSPA+ sau LTE-enabled de care beneficiaza dispozitivul; este asigurata, astfel, o experienta de navigare lina si rapida. Aceasta inseamna ca utilizatorii pot vedea videoclipuri prin streaming in timp real sau isi pot provoca prietenii la distractie, prin intermediul platformelor de gaming online, facilitate de catre Samsung Game Hub.

GALAXY Note va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu mijlocul lunii noiembrie.

Cele mai citite