Galaxy Nexus e mai bun decat iPhone 4S

Ca si cum nu am fi suficient de impresionati de Google Nexus deja. Echipa de la AnandTech a pus noul telefon impresionat Android sa lupte impotriva celui mai bun telefon Apple. Rezultatul? Galaxy Nexus este noul rege in anumite domenii cheie.

test1

In SunSpider Javascript Benchmark (version 0.9.1), Galaxy Nexus a optinut un punctaj foarte rapid de 1879 fata de 2250 obtinut de iPhone 4S. Evident, mai mic inseamna mai bine in acest test. Nexus a depasit iPhone 4S si in testul Rightware BrowserMark, obtinand 98,272 fata de 87,841 obtinut de 4S (mai mare este mai bine). Ideea este ca procesorul de pe Galaxy Nexus nu este unu din alta lume, ceea ce inseamna ca Ice Cream Sandwich (Android 4.0) a adus imbunatatiri serioase. Cu alte cuvinte, atunci cand Ice Cream Sandwich vine pe un telefon sau tableta cu caracteristici impresionante, cu siguranata va depasi concurenta.

test2

Fani Apple, nu va faceti griji, atunci cand vine vorba de procesare grafica, atat iPhone 4S cat si iPad 2 depasesc Galaxy Nexus. Nexus s-a descurcat destul de bine, dar nu suficient. Asta inseamna ca performantele la jocuri si alte aplicatii cu grafica intensiva sunt mai bune in cazul dispozitivelor Apple.

Numerele obtinute in teste nu se traduc intotdeauna in experienta utilizatorului. Exista cazuri cand telefoanele obtin rezultate extrem de bune la teste, dar in realitate sunt greu de utilizat si lente. Oricum, in acest caz, testele Galaxy Nexus au adus rezultate foarte bune.

Cele mai citite