Iti dau reducere 1% la PC Garage

ESET Mobile Security - acum si pentru Android

ESET a lansat produsul destinat platformei Android - ESET Mobile Security. Cu ESET Mobile Security, compania ofera protectie avansata pentru trei sisteme de operare, incluzand Symbian, Windows Mobile si Android. ESET Mobile Security pentru Android este disponibil pentru descarcare aici.

Potrivit unor date publicate recent de Gartner, vanzarile de smartphone-uri au atins cifra de 115 milioane unitati in trimestrul trei din 2011, mai mult cu 42% fata de perioada similara a anului 2010. ''Vanzarile de smartphone-uri au reprezentat 26% din totalul vanzarilor de terminale mobile la nivel mondial ... Echipamentele bazate pe SO Android au reprezentat 52.5% din numarul de smartphone-uri vandute catre utilizatorul final in Q3 2011, adica mai mult decat o dublare a cotei de piata comparativ cu acelasi interval din 2010,'' arata Gartner in comunicatul sau de presa.

ESET-Mobile-Security

''ESET Mobile Security ofera acum protectie multiplu premiata pentru 70 la suta din smartphone-urile vandute in trimestrul trei din 2011. Posesorii de smartphone inteleg ca o experienta buna de utilizator merge mana in mana cu cea mai buna protectie'', spune Ignacio Sbampato, Director de vanzari si marketing in cadrul ESET. ''ESET Mobile Security pentru Android ofera o gama larga de beneficii de securitate utilizatorilor acestei populare platforme, incluzand aici un sistem unic de detectie bazat pe comportamentul codului rulat, antispam, blocare si stergere de la distanta, precum si functii antifurt si de localizare GPS'', adauga el.

ESET Mobile Security pentru Android: 11 caracteristici si beneficii cheie

• Sistem de detectie unic, pe baza comportamentului ̶ Avertizeaza in legatura cu orice activitate suspecta derulata impotriva telefonului. Toate aplicatiile, fisierele, directoarele si cardurile de memorie SD sunt continuu scanate impotriva amenintarilor emergente.

• Antispam SMS/MMS ̶ Permite utilizatorului sa defineasca contacte de incredere prin intermediul listelor albe sau negre sau sa blocheze mesajele care provin dinspre numere necunoscute. Un nivel de securitate superior permite de asemenea blocarea apelurilor anonime.

• Interceptare apeluri ̶ Blocheaza apelurile nedorite in ambele directii – la efectuare sau la receptionare. Acest instrument puternic este in special util in cazul parintilor care doresc sa controleze valoarea facturii telefonice a telefonului copiilor.

• Audit de securitate cu manager de activitati incorporat ̶ Asigura informatii cu privire la toate functiile vitale ale telefonului, inclusiv durata de viata a bateriei, spatiul liber de stocare, procesele care ruleaza, despre Bluetooth si vizibilitatea wireless a dispozitivului.

• Interfata noua si ergonomica ̶ Design conceput special pentru a spori experienta de utilizare in mediul Android.

• Sistem de securitate Anti-Furt ̶ Multiple nivele de securitate permit utilizatorilor sa mentina un control perfect asupra datelor stocate in telefon in cazul in care dispozitivul este furat sau pierdut.

• Localizare GPS ̶ Permite localizarea GPS a telefonului pierdut printr-o comanda SMS.

• Blocare de la distanta ̶ Blocheaza telefonul de la distanta pentru a preveni accesul neautorizat la datele telefonului.

• Ștergere de la distanta ̶ Sterge de la distanta toate datele stocate pe telefon printr-o simpla comanda SMS.

• Protectie la dezinstalare ̶ Securizeaza smartphone-ul impotriva dezinstalarii neautorizate a Mobile Security.

• Prietenul de incredere – Un contact sau un numar de telefon la care puteti primi o alerta SMS daca o cartela SIM neautorizata este introdusa in telefon; prietenul de incredere are posibilitatea de resetare a parolei in cazul in care acesta este uitata.

Cele mai citite