Allview anunta un nou telefon Dual SIM - S4 Steel

Allview anunta astazi lansarea unui nou telefon Dual SIM S4 Steel, care completeaza gama de telefoane ''Slim''. S4 Steel este un accesoriu sofisticat ca design care dispune de o camera foto de 3,2 MP, conectivitate la internet prin GPRS si acces nelimitat catre magazinul de aplicatii Java gratuite Allview AplyStore.

Cu o grosime de doar 8.3 mm modelul are o prestanta aparte, datorita carcasei metalice si acuratetei finisajelor. Design-ul clasic al noului produs este extrem de placut si va ramane mereu actual. Mai mult, meniul telefonului este in perfecta concordanta cu designul metalic al carcasei.

Camera foto integrata de 3.2 MP a noului model, dispune de Led Flash care permite realizarea unor fotografii clare si bogate in detalii. Fotografiile realizate pot fi stocate in memoria telefonului sau pot fi expediate prin intermediul serviciului MMS si prin email. De asemenea, S4 Steel are si functia "Smart Dialer" care optimizeaza timpul de cautare in agenda, gasind instant orice contact, prin afisarea tuturor rezultatelor care au in componenta combinatia de cifre selectate.

S4 Steel poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online, in doua variante de culoare: alb sau negru, la pretul de lansare de doar 299 lei.

 

AllView-S4-Steel

Cele mai citite