Monitorul BenQ LED FullHD RL2450HT - pentru pasionatii de strategie

BenQ lanseaza pe piata romaneasca monitorul LED FullHD RL2450HT, dedicat pasionatilor de jocuri, adresandu-se in mod special celor care prefera jocurile de strategie in timp real (Real Time Strategy).

Creat in colaborare cu echipa StarTale, una dintre cele mai mari echipe de jucatori profesionisti de StraCraft II, monitorul BenQ RL2450HT, cu diagonala de 24'', este o declaratie a atentiei pe care BenQ o aloca detaliilor care fac diferenta in jocuri. Astfel, monitorul vine echipat cu un mod de gaming dedicat, RTS Mode, care ajusteaza inteligent setarile de luminozitate, contrast si culoare ale imaginilor pentru o experienta de gaming ultra performanta.

Black eQualizer, noua functie cu care este dotat BenQ RL2450HT, este dezvoltata de BenQ in colaborare cu gamerii profesionisti pentru a putea oferi un nivel de control si vizibilitate care nu a mai fost atins pana acum. Prin intermediul motorului de procesare de culoare, scenele intunecate sunt mai luminoase fara a supra-ilumina zonele de culoare alba, astfel pastrandu-se toate detaliile din zona respectiva. Black eQualizer permite jucatorului sa ''vada'' inamicii dintr-o zona mult marita, astfel incat acesta sa reactioneze rapid in timpul luptelor, in orice situatie.

 

BenQ-RL2450HT

 

„RL2450HT este un monitor pentru cunoscatori. Tehnologiile incorporate de noul monitor aduc un avantaj gamerilor care urmaresc cele mai bune rezultate in joc. Colaborarea cu echipa Startale a ajutat BenQ sa raspunda cat mai concret nevoilor pasionatilor de jocuri si in mod special ale celor de strategie in timp real'', a spus Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

Monitorul BenQ RL2450HT are un timp de raspuns de 2 ms care face ca scenele de actiune rapide si tranzitiile bruste sa fie afisate clar, fara efectele deranjante de ''ghosting'' sau „smearing''. Timpul de raspuns si contrastul dinamic de 12Milioane:1 ofera imagini clare si profunde. Functiile Display Mode si Smart Scaling permit schimbarea, in timpul jocului, a dimensiunilor de afisare pentru a se potrivi exact preferintelor de vizualizare. Folosind Display Mode, jucatorul poate schimba instantaneu intre diferitele dimensiuni de vizualizare ale ecranului, de la 17'' (4:3), 19'' (4:3), 19''W (16:10), 21.5''W (16:9), 22''W (16:10), 23''W (16:9) pana la 24''W (16:9). Totodata, acesta poate folosi avantajul functiei Smart Scaling care ofera flexibilitatea scalarii imaginilor in orice dimensiune. Cele doua functii pot fi folosite simultan in orice program sau joc pentru a obtine formatul de imagine care se potriveste cel mai bine fiecarui jucator.

Piciorul de tip HAS pe 4 directii, cu care este dotat monitorul, permite utilizatorilor sa ajusteze inaltimea, sa-l roteasca pe orizontala sau pe verticala, sa il incline, pentru o experienta de vizualizare cat mai relaxanta in timpul jocurilor.

Noul BenQ RL2450HT este certificat cu sistemul de operare Windows 7, astfel ca pe un astfel de sistem, conexiunile vor fi facute automat, fara a fi necesare alte setari suplimentare. Consumul monitorul nu depaseste 24W, iar conectorii de intrare sunt cei utilizati de gameri: D-sub, DVI-DL (Dual Link), 2x HDMI, Headphone Jack.

Noul monitor BenQ RL2450HT este disponibil pe piata locala la eMAG la un pret special de sarbatori de 999 lei.

Cele mai citite