Telefon mobil Samsung Star Hello Kitty

Samsung Electronics Romania a lansat un nou model de feature phone, adresat iubitorilor celebrului personaj animat Hello Kitty. Acest must-have al sezonului este cadoul de Craciun perfect, pentru a fi in pas cu moda, dar si cu ultimele tehnologii.

Chiar daca la prima vedere pare o jucarie, Samsung Star Hello Kitty este un telefon in toata regula, cu acces la Internet, media player, ecran tactil si multe alte functii. Samsung Star Hello Kitty se bazeaza pe modelul S5230 Star, unul dintre cele mai populare telefoane produse de companie, si dispune de o carcasa alba, cu finisaje metalice de culoare roz, precum si de o interfata de utilizare inspirata de personaj. Telefonul are un ecran luminos de 3 inci, cu feedback tactil, ce faciliteaza navigarea prin meniu si beneficiaza de Touch Wiz v.1.0, pentru o utilizare intuitiva. In plus, camera de 3,2 MP dispune de SmileShot si de un un editor foto, cu ajutorul carora poti crea imagini amuzante si pline de viata, avand la dispozitie o multitudine de efecte predefinite.

 

Samsung-Star-Hello-Kitty

 

Samsung Star Hello Kitty se poate transforma intr-o clipita din telefon in camera foto, dar si intr-un player audio. Tehnologia DNSe optimizeaza calitatea sunetului si transformandu-l in 3D realist, iar aplicatia preinstalata Shazam te ajuta sa descoperi artistul preferat, oriunde ai fi: telefonul va inregistra primele 10 secunde ale melodiei, pe care le va trimite serverului si, in doar cateva secunde, pe ecran vor fi afisate numele cantecului si al artistului.

Dar distractia nu se termina aici! Pe Samsung Star Hello Kitty pot fi instalate aplicatii precum jocurile, ce pot fi transformate in Widget-uri (comenzi rapide) ce apar pe home-screen-ul telefonului, pentru acces rapid. In plus, telefonul dispune de accelerometru, ce permite rotirea imaginii atunci cand telefonul este tinut in pozitie orizontala, permitand astfel vizualizarea optima a oricarui tip de continut.

 

  Samsung-Star-Hello-Kitty

Cele mai citite