Diablo III Beta review

Blizzard are obiceiul de a scoate jocuri de top, iar seria Diablo este unul dintre cele mai jucate RPG-uri din lume, fiind si pionierul in acest domeniu. La prima versiune am fost oarecum sceptic, dar am inceput sa ma joc vazand ca toti prietenii mei erau efectiv acaparati de actiune si de atmosfera din joc.

Dupa primele 5 minute am inteles de ce. Si nu am mai putut renunta la Diablo nici macar dupa ce l-am terminat. Si am reusit sa-l termin de mai multe ori intr-o saptamana, nefacand nimic altceva zile intregi.

La Diablo II eram disperat sa apara, sa ma joc iarasi luni intregi si sa vad ce aduce nou. A aparut, am inceput sa ma joc si m-am oprit dupa luni bune, din cauza slujbei, ca altfel era de rau...

Acum astept cu si mai mare nerabdare Diablo III, slujba oferindu-mi sansa sa ma joc in timpul serviciului. Cand am primit invitatia la testul beta, inima a inceput sa bata puternic, iar mana s-a inclestat pe mouse si a inceput mecanic sa dea click pe linkurile de instalare.

Diablo-III-init

A durat cateva minute instalarea, timp in care ochii citeau fiecare fereastra noua care aparea, cuvant cu cuvant, savurand fiecare pixel din acestea.

Diablo-III-install

Apoi a aparut butonul de PLAY!! Am apasat!

 

Prev
1/11 Next »

Cele mai citite