Diablo III Beta review

 

Grafica si sunet

Nivelul grafic este extraordinar, Blizzard intrecandu-se pe sine si de aceasta data. Incepand cu multitudinea de rezolutii suportate si pana la fiecare aspect grafic din joc, experienta vizuala este peste asteptari.

Simpla distrugere a unui butoi are o reprezentare superba, cu scandurile care se imprastie si doagele care sar in momentul loviturii si aterizeaza apoi pe pamant rotindu-se usor.

Chiar in prima parte a jocului ajungi langa un rau, care curge cu viteza. Senzatia este ca trece pe langa tine, sunetul avand un rol exemplar in acest caz, iar partea vizuala fiind realizata in mod exceptional.

diablo-iii-rau

 

Iata o imagine din timpul jocului, intr-un nivel in care mergi prin apa. Puteti vedea nivelul detaliilor grafice prezente in joc.

 

diablo-iii-apa

 

Muzica este la fel de interesanta si captivanta ca in celelalte versiuni. Atmosfera gotica te impresoara si te tine conectat la joc, alintandu-ti urechile cu feeria muzicii. Doar zgomotele de lupta reusesc sa rupa continuitatea armoniei sonore si sa te extraga din captivanta opera auditiva.

 

« Prev
3/11 Next »

Cele mai citite