Sharkoon lanseaza o noua serie de carcase - T28

Sharkoon lanseaza o noua serie de carcase - T28 - disponibile in 3 variante de culoare. Noile carcase ofera foarte multe spatiu, in special pentru unitatile de stocare. Datorita posibilitatii de a elimina unele sertare de 3.5'', se face usor loc placilor grafice lungi.

La exterior, Sharkoon T28 ofera un corp de culoare neagra, cu o parte frontala liniara. Butoanele de Pornire si Reset sunt cromate. Conectorii audio se afla intre 3 porturi USB2.0 si unul USB3.0. O ferestra din material acrilic este prezenta pe capacul din partea stanga. 

Cele 3 variante de culoare sunt acum Rosu, Verde si, la cererea utilizatorilor, Albastru. LED-urile de stare si cel de hard disk lumineaza in culoarea carcasei, la fel ca si cele 3 ventilatoare de 120mm montate in interior. Dintre acestea, 2 se afla in partea frontala si unul in spate. Toate ventilatoarele au conector cu 4 pini.

Sharkoon-T28-toate-culorile

Sharkonn T28 ofera mai multe posibilitati de instalare a unitatilor de stocare. Doua sertare externe de 5.25'' si opt interne, de 3.5'', sunt disponibile. Intr-unul dintre cele 2 sertare de 5.25'' se poate instala o unitate de 3.5'', folosind adaptorul livrat de Sharkoon odata cu carcasa. Exista si 2 adaptoare pentru montarea unitatilor HDD si SSD de 2.5''.

In cazul in care folositi o placa grafica lunga, T28 va permite sa o instalati fara probleme, eliminand unul dintre suporturile pentru hard-uri. Lungimea maxima admisa este de 40cm.

Sharkoon-T28-cu-hardware

Carcasa este dotata cu o deschizatura generoasa, in spatele placii de baza, pentru montarea facila a sistemelor de racire a procesorului. Sursa va fi montata pe podeaua carcasei, iar filtrele de praf asigura pastrarea mai curata a interiorului PC-ului.

Sharkoon T28 masoara 475 x 200 x 440 mm si cantareste 6.6Kg. Inaltimea maxima posibila pentru cooler-ul de procesor este de 16.5cm, iar lungimea maxima a sursei este de 29cm.

Carcasa este disponibila pe piata la un pret de 54.90 EURO.

 

Cele mai citite