Pret HTC Desire HD la Amazon

Pretul telefonului mobil HTC Desire HD a fost dezvaluit de catre Amazon Marea Britanie.

Mult asteptatul HTC Desire HD si-a facut aparitia online prin intermediul retailerului Amazon Marea Britanie, iar cei care si-l doresc il pot achizitiona la un pret de aproximativ 2600 lei (415 lire sterline).

Inainte, se zvonea ca HTC Desire HD a aparut pe site-ul Amazon Marea Britanie cu denumirea  HTC 99HLZ001-00 ACE/Desire HD. Desi data de lansare oficiala si caracteristicile noului HD nu au fost inca anuntate, aceasta informatie pare sa se potriveasca cu faptul ca se asteapta ca noul telefon mobil HD sa se lanseze in timpul evenimentului misterios din luna septembrie al companiei.

Pentru prima data reperat in sistemul de inventariere al companiei de telefonie mobila Vodafone Germania, HTC Desire HD se pare ca va beneficia de succesul fenomenal al telefonului mobil HTC Desire atunci cand va fi lansat oficial. Se asteapta sa aiba sistem de operare Android 2.2 FroYo sau chiar noua editie a sitemului de operare Google, Gingerbread 3.0. Se zvoneste, de asemenea, ca acesta va fi lansat cu numele de HTC HD Ace.

Desi aceasta informatie de pe Amazon este foarte interesanta, pretul pare mult prea bun ca sa fie adevarat.

Sa fie doar o pacaleala sau pretul noului HTC Desie HD este atat de mic?

Update 3 Nov 2010: Cititi HTC Desire HD preview

pret htc desire hd

 

UPDATE: HTC Desire HD si HTC Desire Z, lansate impreuna cu noua interfata HTC Sense

Cele mai citite