Caracteristici Nokia Lumia 900

Chiar daca Lumia 800 este abia la inceput de drum, a inceput deja sa se vorbeasca despre urmatorul telefon Nokia. Au fost dezvaluite si caracteristicile telefonului Nokia Lumia 900.

Noua generatie de telefoane Nokia cu Windows Phone - telefoanele in jurul carora s-au creat deja numeroase discutii, Nokia Lumia 900, sunt in atentia publicului din nou dupa ce caracteristicile complete ale telefoanelor au aparut pe internet.

Nokia-Lumia-900

Asteptat sa soseasca la inceputul lui 2012, Lumia 900 urmeaza sa calce pe urmele modelului curent - Lumia 800. Acesta va ajunge in State in urmatoarele saptamani ca primul telefon Windows Phone cu abilitati 4G.

Caracteristici Nokia Lumia 900

Departe de a fi confirmate oficial, cele mai recente caracteristici au fost anuntate de blogul de gadgeturi PocketNow. Conform acestora, Nokia Lumia 900 va beneficia de camera de 8 megapixeli in partea din spate si memorie RAM de 512 MB.

In timp ce informatiile anterioare sugerau faptul ca telefonul Nokia Lumia 900 va beneficia de procesor de 1.4GHz, ultimele zvonuri arata ca telefonul va veni cu ecran de 4.3 inch WVGA, sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango si conectivitate 4G LTE.

Data de lansare Nokia Lumia 900

Se asteapta ca telefonul sa ajunga in reteaua AT&T din Statele Unite. Cel mai recent telefon Nokia WP7 va fi probabil lansat oficial la CES 2012 saptamana viitoare, iar data de lansare Lumia 900 va fi in luna martie.

Ce ti-ar placea sa vezi la noul telefon nascut din colaborarea Nokia si Windows Phone 7?

Cele mai citite