GELID lanseaza carcasa de gaming DarkForce

GELID a lansat DarkForce, prima sa carcasa tower, din seria pentru gameri. Aceasta este complet neagra, construita din otel de 0.7mm si este adresata direct jucatorilor, oferind o serie de functii moderne si interesante.

Ca specialist in sisteme de racire, GELID ofera solutii excelente pentru aerisirea acestei carcase si pentru acest lucru a dotat produsul cu spatiu pentru 8 ventilatoare. Doua ventilatoare de 120mm, unul in fata si unul in spate sunt preinstalate. Carcasa permite instalarea, in panoul lateral, a unui ventilator de 80mm sau 120mm, cu grosimea maxima de 15mm. DarkForce suporta un radiator de 120mm sau 240mm in podea si 8+1 sloturi de extensie.

Gelid-DarkForce

DarkForce are un panoul lateral transparent, prin care se poate vedea interiorul. Carcasa are 6 sertare pentru montarea unitatilor de stocare, impartite pe 2 suporturi, dintre care unul este detasabil,  in caz ca folositi o placa video lunga (max 41cm). Cooler-ul procesorului poate avea inaltimea maxima de 165mm.

In partea superioara exista un port e-SATA, unul USB 3.0, doua USB 2.0, dar si un slot pentru conectarea unui hard disk de 2.5'' sau 3.5'', hot swap. Exista si un adaptor de la 5.25'' la 3.5'', in caz de nevoie.

Gelid-DarkForce-hot-swap

Carcasa a fost concepute pentru a monta usor unitatile optice, fara unelte suplimentare. In partea inferioara se monteaza sursa, protejata de un filtru de praf.

Garantia produsului este de 2 ani, iar pretul 119.99 $ sau 91 EURO. DarkForce este disponibila in acest moment.

 

 

Cele mai citite