Sony Xperia S si Xperia ION

Sony se elibereaza de catusele Ericsson cu primele smartphone-uri lansate exclusiv de noua companie Sony Mobile Communications.

Sony Xperia S (din imagine) este un telefon cu Android 2.3 (ce poate fi actualizat eventual la Ice Cream Sandwich) si are un design asemanator iPhone 4S cu margini rotunjite mai mult decat la dispozitivele Sony Ericsson Xperia anterioare.

Sony Xperia_S_CES

Acestea sunt primele smartphone-uri noi de la Sony de cand detine controlul complet al marcii Sony Ericsson.

In timpul discursului lui Howard Stinger la CES 2012 la care au participat Will smith si Kelly Clarkson, compania a anuntat ca telefoanele Sony Xperia ION si Sony Xperia S vor sosi in primavara si intra sub noua companie formata Sony Mobile Communications.

Sony spune ca designul este "iconic" si "minimalist" dar banda din partea de jos este cu siguranta unica.

Sony spune ca Xperia S, care este un telefon de nivel mondial, este un telefon HD ce va sosi cu ecran de 4.3 inch, 720p ce beneficiaza de tehnologia ecran Bravia de la Sony.

Telefonul beneficiaza de camera de 12 megapixeli. Videofilii pot inregistra la 1080p sau 720p. Sub carcasa are un procesor dual-core Qualcomm de 1.5 GHz si spatiu de stocare incorporat de 32GB.

Cel de-al doilea telefon, Sony Xperia ION pare sa fie un telefon exclusiv pentru reteaua AT&T din Statele Unite si va fi primul telefon LTE de la Sony.

Sony spune ca noile telefoane se vor axa mai mult pe servicii Sony Entertainment Network precum Movies sau music Unlimited, facand mai usor de accesat continutul tau pe dispozitivele tale. Ambele telefoane, la fel ca Xperia Play, vin cu PlayStation Certified aducand titlurile Sony PlayStation pe smartphone-ul tau cu Android.

Cele mai citite