Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatia Skype soseste in curand pe Windows Phone

Aplicatia Skype pentru sistemul de operare Windows Phone de la Microsoft se apropie de lansare. Vicepresedintele Skype, Rick Osterloh, a dezvaluit ca divizia Skype a Microsoft "lucreaza la un produs Windows Phone care va sosi curand", intr-un interviu dat la CES 2012. Microsoft a refuzat sa dea detalii despre planurile legate de Skype, asta dupa ce compania a achizitionat serviciile de voce si apeluri video in octombrie.

Nokia WindowsConcept

Joe Belfiore, director al programului Windows Phone Microsoft a promis initial ca Skype va sosi pe Windows Phone la sfarsitul anului 2011. Din cate am inteles, versiunea initiala Skype nu va beneficia de integrare completa Windows Phone si ca Microsoft planuieste asta pentru "Apollo". Prima aplicatie Skype Windows Phone de la Microsoft va fi una provizorie pana cand Windows Phone "Apollo" va fi disponibil, asteptat in cursul acestui an. Microsoft a prezentat aplicatia Skype la MIX 2011 si este foarte posibil ca aplicatia lansata sa fie foarte asemanatoare cu cea prezentata initial.

Nu a fost anuntata data oficiala de lansare de catre Microsoft, dar avand in vedere ca urmeaza expozitia Mobile World Congress in februarie si ca Skype a promis lansarea "in curand", ne putem astepta ca aplicatia Skype pentru Windows Phone sa fie lansata la Barcelona luna viitoare.

Cele mai citite

Error: No articles to display