Imagini cu Samsung Galaxy S3 la CES?

Urmatoarea adaugare la linia Samsung cu succes imens, Galaxy S, a fost divulgata chiar de producatorul insusi intr-un videoclip de la CES 2012.

Samsung a starnit o avalansa de zvonuri dupa ce a lansat un videoclip cu numele de "Best of CES 2012" in care apare mult asteptatul telefon Samsung Galaxy S3.

Asteptam sa calce pe urmele predecesorului sau cu succes fenomenal, telefonul Samsung Galaxy S II, si sa fie lansat oficial la MWC 2012, luna viitoare. A treia generatie a telefonului si-a facut o aparitie foarte scurta.

Aratandu-si fata timp de aproximativ 7 minute in videoclip, smartphone-ul face parte dintr-un demo ce prezinta functiile wireless remote de la Samsung pentru noua gama de camere digitale. Chiar daca misteriorul dispozitiv pare sa aiba o forma similara cu S II, ecranul supradimensional si cadrul minimalist indica faptul ca este potentialul Samsung Galaxy S3.

Samsung GalaxyS3

Zvonuri legate de Samsung Galaxy S3

Va avea posibil un procesor dual-core de 2Ghz cu 2GB de RAM. Samsung Galaxy S3 va sosi cu ecran Super AMOLED Plus HD de 4.6 inch si o camera impresionanta de 12 megapixeli cu abilitati de inregistrare 1080p full HD.

Chiar daca unele informatii arata ca S3 va fi de fapt Samsung Galaxy S 3D marcand intrarea pe piata afisajelor 3D, nu credem ca Samsung va defaima franciza de telefoane cu caracteristici de ultima generatie cu tehnologiile 3D nedorite pe scara larga.

Ce ti-ar placea sa adauge Samsung la noul telefon Samsung Galaxy S3?

Cele mai citite