Iti dau reducere 1% la PC Garage

Mass Effect 3 Demo din 14 Februarie

BioWare a anuntat astazi dem-ul pentru Masss Effect 3, care va fi disponibil incepand cu 14 Februarie 2012. Demo-ul va permite jucatorilor sa experimenteze razboiul galactic impotriva rasei extraterestre Reapers, din perspectiva mai multor fronturi, inclusiv atacul asupra Pamantului, din campania single-player. Jucatorii vor intra adanc in campanie si vor gusta noul mode multiplayer cooperativ, presarat cu actiune si adrenalina, asa cum va fi si jocul final, a carui lansare va fi pe 6 Martie 2012. Demo-ul Mass Effect 3 va fi disponibil pe XBOX 360, PlayStation 3 si PC. Mass Effect 3 va suporta recunoasterea vocala pe Kinect.

In Mass Effect 3 jucatorii vor intra intrun razboi galactic pentru recucerirea Pamantului si salvarea galaxiei, prin asumarea rolului Comandantului Shepard, un veteran hotarat sa faca orice pentru a elimina amenintarea. Cu o echipa de elita alaturi, fiecare jucator va decide cum sa recastige Pamantul, alegerile incepand cu armele si abilitatile utilizate pana la relatiile pe care le vor stabili sau rupe. Cei dornici sa incerca variante demo pot face acest lucru din 17 Februarie. Cei mai norocosi pot juca demo-ul incepand cu 14 Februarie, daca se califica in parte co-op a jocului, prin activarea online pass din Battlefield 3. 

Mass Effect 3 este disponibil pentru precomanda, iar fanii care vor face comanda inainte de lansare au posibilitatea sa castige arme si armuri. Jocul va fi lansat pe 6 Martie 2012 pe XBOX 360, PlayStation 3 si PC, in Statele Unite si pe 9 Martie in Europa.

 

mass-effect-3

Cele mai citite

Error: No articles to display