Samsung a anuntat lansarea noilor telefoane S5220, supranumite Star 3 si Star 3 DUOS

Samsung a anuntat lansarea noilor telefoane S5220, supranumite Star 3 si Star 3 DUOS, ca urmare a succesului inregistrat de Star si Star 2. Incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, aceste telefoane vor fi disponibile in Rusia, urmand sa fie apoi distribuite treptat in tarile din fostul bloc sovietic, Europa, America Latina, Africa, Orientul Mijlociu si Asia de SE. Star 3 Duos va fi disponibil si in Asia de Sud-Vest.

Samsung Star 3 si Star 3 DUOS, cu imbunatatiri ale platformei de retele sociale si ale capacitatilor de comunicare, cu redare implecabila a continutului multimedia si un design stilat si atragator, reprezinta alegerea ideala pentru utilizatorii care vor sa fie mereu conectati pentru a se juca, inregistra si distribui continutul multimedia in timp real.

Samsung-Star-3

''Suntem incantati de lansarea Star 3 si Star 3 DUOS, versiuni imbunatatite ale seriei de mare success, Samsung Star. Cu noile telefoane touch screen Star 3, Samsung continua sa le ofere utilizatorilor cele mai bune experiente si oportunitati in retelele sociale'', a declarat JK Shin, preedintele Diviziei IT si Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

Star 3 si Star 3 DUOS sunt telefoane cu touch screen ergonomice, prevazute cu o rama metalica minimalista, cu margini rotunjite si grosime de doar 11,5 mm. Interfata telefonului prezinta doar tastele esentiale, lasand cea mai mare suprafata disponibila comenzilor prin atingere.

Aceste noi telefoane ofera un plus in relatiile sociale, datorita platformei imbunatatite pentru retelele sociale. Serviciile de comunicare ChatON permit conectarea fara ID sau parola pentru a trimite mesaje multimedia, a vorbi in grup si a administra contactele. Serviciul Push IM de la ChatON permite comunicarea prin MSN, Yahoo!, Google Talk, Facebook si Twitter, iar push emails le permite utilizatorilor sa fie conectati in permanenta.

Totodata, Star 3 si Star 3 DUOS propun o experienta multimedia bogata si optiuni variate de divertisment, ce pot fi accesate de oriunde. Un player de muzica incorporat le permite utilizatorilor sa acceseze si sa asculte muzica preferata de pe un singur dispozitiv. Ecranul QVGA de 3'' permite o vizualizare ampla a canalelor media si a paginilor web, in timp ce camera de 3,2 MP ofera utilizatorilor posibilitatea de a captura in cativa pasi simpli momentele speciale din viata lor. In plus, functionalitatea WiFi 802.11 asigura viteze mari de navigare si descarcare a continutului de pe Internet.

Samsung-Star-3-Duos

Telefonul Star 3 DUOS este prevazut, pe langa toate functionalitatile lui Start 3, si cu un sistem Dual SIM unic care permite utilizarea a doua numere de telefon intr-un singur dispozitiv, maximizand astfel flexibilitatea conversatiilor. Utilizatorii care isi doresca sa isi echilibreze vieta profesionala cu cea sociala pot sa foloseasca aceasta functie de transfer intre liniile telefonice si abonamente printr-o simpla atingere a ecranului.

Telefonul va ajunge si in Romania la sfarsitul lunii februarie a acestui an la un pret de aproximativ 450 RON, fara conectare.

 

Retea

 EDGE 850/900/1800/1900

Display

 3.0” QVGA TFT LCD

Camera

3.2 Megapixeli Fixed Focus

Video

Codec : MPEG4, H.263

Redare : QVGA@25fps (MPEG4)

Inregistrare : QCIF@15fps>

Audio

Codec : MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA

Music Player cu SoundAlive

3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio cu RDS

Functii cu valoare adaugata

 Samsung TouchWiz Lite / WAP 2.0 (NetFront 4.2)

 Samsung Kies

Serviciul de comunicatie mobila Samsung ChatON

Social Networking Imbogatit

 - IM: ChatON, MSN, Yahoo, Google Talk, Facebook Chat

 - SNS: Facebook, Twitter

- EAS Push Email, WDS easy email setup

Opera mini browser

Dual-SIM (* Disponibil doar pentru Star 3 DUOS)

Connectivitate

 Bluetooth® v 3.0

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Memorie

 20MB memorie de utilizator

 microSD (up to 16GB)

Dimensiuni

 58 x 102 x 11.5 mm, 95 g

Baterie

 Baterie standard, Li-ion 1,000 mAh

Cele mai citite