Noul cooler Xigmatek Dark Knight SD1283 - Night Hawk Edition

Xigmatek a lansat un nou cooler, de care a atasat cateva noi inovatii, capabile sa imbunatateasca performantele fratilor mai mari. Pe langa cresterea capabilitatilor de racire, producatorul a avut grija si de aspectul estetic al noilor cooler-e, asa incat veti vedea ceva foarte interesant.

Noul produs se numeste Xigmatek Dark Knight SD1283 - Night Hawk Edition si beneficiaza de tehnologia H.D.T (Heat-pipe Direct Touch), ale carei performante le-ati citit in review-ul lui Aegir. Pe langa H.D.T., Dark Knight a primit un invelis ceramic, contruit cu o formula speciala, care disperseaza foarte rapid caldura. Inovatia consta in puterea de transfer a caldurii, intre procesor si radiator, urmand ca disiparea sa aiba loc, fara a lasa urme de caldura pe invelisul ceramic.

Xigmatek-Dark-Knight-SD1283-Night-Hawk

Night hawk beneficiaza de 3 conducte de racire, cu diametrul de 8mm, si cu putere de disipare de peste 160W.

Mecanismul de montare a cooler-ului este ajutat de tehnologia Xigmatek Crossbar Pressure Vault, care asigura presiunea optima la contactul cu procesorul. Pentru eliminarea vibratiilor, prinderea ventilatoarelor se face cu niste suporturi din cauciuc. Am vorbit la plural, deoarece Dark Knight suporta 2 ventilatoare simultan.

Xigmatek Dark Knight este compatibil cu toate socket-urile folosite in acest moment: LGA775, LGA1155, LGA1156, LGA1366 si LGA2011 pentru Intel, precum si AM2, AM2+, AM3 si FM1 pentru AMD.

 

Xigmatek-Dark-Knight-SD1283-Night-Hawk-specs

Cele mai citite