Playere HD in test

 

Am atasat o tastatura USB pt a putea sa navighez pe Internet. Din pacate, BD-1 nu recunoaste tastatura USB atasata in timpul functionarii, asa incat a trebuit sa-i dau restart.
Problema este ca daca navighezi doar cu tastatura, nu se vede unde se muta cursorul. Am intrat pe Youtube si am dat orbeste pe un clip, pt ca nu aveam atasat un mouse.
Am reusit sa nimeresc un filmulet, dar surpriza..... browserul nu are javascript si flash instalate, asa incat nu poti sa te uiti la clipuri pe Youtube.
Am scos tastatura din USB si am conectat modulul wireless de la un kit tastatura + mouse. Din nou a fost nevoie de restart pt a le recunoaste. Partea extraordinara este ca functioneaza si mouse si tastatura din kitul wireless. Asa incat puteti ocupa numai un port USB, nu pe amandoua.  Trebuie mentionat ca tastatura si mouse-ul nu functioneaza decat in browser, in alt meniu al lui BD-1 fiind inutilizabile.
Am incercat sa copiez de pe USB pe hdd intern si invers cu ajutorul telecomenzii, insa la copiere zice ca ambele hard-uri (si cel intern si cel USB) sint read-only. Am luat un stick si l-am formatat pe rand in toate tipurile de partitii din Gparted. Mare mi-a fost surprinderea cand am constatat ca suporta scriere pe partitii FAT16, FAT32, EXT2, EXT3 si ca NU suporta scriere pe NTFS, Ext4, Reiserfs!! Sper ca la un viitor firmware aceste probleme sa fie remediate, pt ca altfel de cate ori ai de scris pe hdd un fisier mai mare de 4gb, trebuie sa scoti hardul din BD-1 si sa-l atasezi la PC.

 

Ambele playere ruleaza fara problema orice tip de film si fisier audio care le este dat. Au toate rezolutiile si refresh-urile posibile, suporta HDD pe USB, s-au conectat imediat la network share si la windows media player streaming.

 

Avantaje HDX BD-1 fata de WD TV Live:

-          Suporta hdd intern

-          Telecomanda este mai mare, iar plusul de butoane iti ofera optiunile mai rapid, fara a fi nevoie sa navighezi prin meniuri

-          Meniul este mai prietenos

-          Suporta meniul DVD din ISO

-          Are browser de navigat pe Internet

-          Comenzile se executa foarte rapid

-          Suporta tastatura si mouse pe usb, bluetooth

-          Decodare DTS completa, pe cand WD nu decodeaza DTS decat 2 canale, asa incat poti asculta orice format de sunet in difuzoarele televizorului, fara a fi nevoie de decodor extern

-          Suport complet pt Blu-Ray prin USB

           

Dezavantaje HDX BD-1 fata de WD TV Live:

-          Meniul este foarte sarac, lipsesc multe setari pt video, audio, photo, subtitrari, conectivitate

-          Nu suporta scriere pe partitii NTFS

-          Nu suporta share cu parola

-          Nu  are integrat suportul pt Flash si Java, deci nu poti viziona clipuri pe Youtube

-          Upgrade-ul de firmware nu se poate face decat dupa restart, inainte de a folosi aparatul la altceva

-          Pretul de 2.5 ori mai mare 
 
Concluzia va las pe voi sa o trageti, pt ca fiecare cauta anumite caracteristici la un media player. Sper ca testul va este de folos.
 
      Pt orice alte detalii puneti un comentariu sau dati un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
« Prev
6/6 Next

Cele mai citite