Samsung GALAXY S III in Romania

Samsung Romania anunta lansarea pe piata locala a celui mai recent smartphone din familia GALAXY: Samsung GALAXY S III. Modelul este un nou concept de smartphone, care nu mai reprezinta doar o unealta de comunicare, ci recunoaste, intelege, raspunde si iti permite sa impartasesti momentele importante pe loc, cu mare usurinta.

Design-ul lui Samsung GALAXY S III este ergonomic si stilat, cu linii suple si naturale inspirate de natura. Smartphone-ul este disponibil in momentul de fata in culorile Pepper Blue si Marble White, insa Samsung va lansa o varietate mai larga de optiuni de culoare.

 

Samsung-GALAXY-S-III

 

Display-ul HD Super AMOLED de 4,8 inci promite o experienta de vizualizare vie si ofera un format de vizualizare mai larg, 16:9. Pentru o conectivitate mai rapida, GALAXY S III ofera Wi-Fi Channel Bonding, ce dubleaza latimea de banda prin Wi-Fi. În plus, cu ajutorul unei tehnologii NFC (Near Field Communications) avansate, GALAXY S III permite realizarea de plati mobile.

GALAXY S III suporta o gama larga de functii aditionale, ce sporesc performanta si experienta de utilizare in moduri cu totul noi. Dispozitivul incorporeaza Pop up play, o functie ce ofera posibilitatea redarii unui videoclip oriunde pe ecran, in timpul rularii altor programe. Camera de 8MP are o viteza a obturatorului cu lag zero, ce permite captarea obiectelor aflate in miscare fara decalaj si incorporeaza functiile Burst shot, ce capteaza 20 de cadre continuu, si Best photo, ce selecteaza cea mai buna fotografie dintr-o secventa de opt cadre captate continuu. Videoclipurile HD pot fi inregistrate chiar si cu camera frontala de 1,9MP, in timp ce iluminarea laterala superioara elimina neclaritatea din fotografii, chiar si in lumina slaba.

GALAXY S III poate detecta trasaturile fetei, vocea si gesturile si se adapteaza la utilizatorul individual. Prin intermediul functiei Smart stay, GALAXY S III reactioneaza la privirea utilizatorului – de la citirea unor ebook-uri la navigare web - prin detectarea pozitiei fetei cu ajutorul camerei frontale. In plus, mentine o luminozitate ridicata a ecranului, pentru o vizualizare optima a continutului.

 

Interfata pentru limbaj, S Voice, permite telefonului sa asculte si sa raspunda la comenzile utilizatorilor, oferind in acelasi timp functii puternice pentru controlul dispozitivului. Puteti folosi S Voice si pentru a reda cantecele favorite, pentru a verifica starea vremii, trimite mesaje text si apela un contact din agenda, organiza orarul, sau lansa automat camera si realiza o cautare personalizata pe web.

O alta noutate disponibila pe GALAXY S III este recunoasterea miscarilor. Spre exemplu, daca scrii cuiva un mesaj, dar te razgandesti si te decizi sa il suni, trebuie doar sa ridici telefonul la ureche, iar Direct call va forma numarul. Cu ajutorul functiei Smart alert, telefonul va vibra pentru a anunta utilizatorii referitor la apeluri pierdute sau mesaje atunci cand este folosit dupa o perioada de repaus.

S Beam de pe Samsung GALAXY S III aduce o imbunatatire serviciului Android Beam, ce permite partajarea de continut multimedia prin simpla atingere a altui GALAXY S III, chiar si fara semnal de retea sau Wi-Fi. Functia Buddy photo share permite un share simultan al fotografiilor cu toti prietenii care se afla in poza, direct din camera sau din galeria foto, intr-un mod extraordinar de simplu.

AllShare Play poate fi utilizat pentru share instantaneu de muzica, imagini, clipuri si documente, intre GALAXY S III si dispozitive care suporta aceasta functie, indiferent de distanta dintre ele. De asemenea, AllShare Play incorporeaza si functia Group Cast ce permite impartasirea continutul ecranului tau catre mai multi prieteni pe aceeasi retea Wi-Fi; intr-un document poti scrie comentarii si realiza schimbari simultan cu colegii, prin sharing in timp real pe dispozitivul personal.

Samsung GALAXY S III poate fi achizitionat din magazinele partenere Samsung incepand cu sfarsitul lunii mai.

 

Specificatii:

Retea

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (Depinde de piata)

Ecran

Ecran 4.8 inci HD Super AMOLED (1280x720)

Sistem de operare

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Camera

Principala (spate): camera 8 Mega pixel Auto Focus cu Flash & Zero Shutter Lag, BIS

Sub (fata): camera 1.9 Mega pixel, HD inregistrare @30fps cu Zero Shutter Lag, BIS

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark

Recording & Playback: Full HD (1080p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC

Functii aditionale

 S Beam, Buddy photo share, Share shot

 AllShare Play

 Smart stay, Social tag, Group tag, Face zoom

 Direct call, Smart alert, Tap to top, Camera quick access

 Pop up play

 S Voice

 Burst shot & Best photo, Recording snapshot, HDR

Servicii mobile Google

 Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude

Google Play Store

Google Plus, YouTube, Google Talk,

Google Places, Google Navigation

Conectivitate

 WiFi a/b/g/n, WiFi HT40

 GPS/GLONASS

 NFC

 Bluetooth® 4.0(LE)

Senzor

Accelerometru, RGB light, Busola digitala, Proximitate, Giroscop, Barometru

Memorie

16/ 32GB User memory (64GB disponibil in curand) + microSD slot (pana la 64GB)

Dimensiuni

136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133g

Baterie

2,100 mAh

Cele mai citite