Seenow vine pe Samsung Smart TV

Dupa lansarea aplicatiei Seenow pe tablete si smartphones in decembrie 2011, Direct One extinde parteneriatul cu Samsung catre divizia de TV. Aplicatia Seenow a fost prezentata in premiera la Ronewmedia, cel mai important eveniment de profil al anului si va fi disponibila pe toate televizoarele Smart produse de Samsung, atat din gama 2012, cat si din gama 2011, incepand cu luna aceasta.

Aplicatia Seenow ofera 24 de canale TV live si peste 300 de titluri, de la filme de top din Box Office pana la documentare si filme romanesti, accesibile in regim de abonament sau pay per view. Preturile pentru abonamentele Seenow pornesc de la 1 Euro + TVA/ luna.

"Lansarea pe Samsung Smart TV continua astfel misiunea Seenow de disponibilitate multi-screen, completand astfel portofoliul de dispozitive cu solutia de living-room. Şi am ales sa facem asta impreuna cu liderul inovatiei, cand vine vorba despre tehnologia TV", precizeaza Catalin Clemente, Director Marketing si Vanzari la Direct One.

„Ne dorim sa le oferim clientilor nostri un continut cat mai variat. Ne bucuram ca am incheiat acest parteneriat cu Seenow si ne dorim sa anuntam si alte aplicatii interesante pe parcursul acestui an", a spus Ana Maria Pasculescu, Product Manager TV in cadrul Samsung Romania.

Direct One este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata companiilor care vand servicii in regim wholesale catre marii operatori de comunicatii. In urma cu 3 ani, Direct One a luat decizia de a investi in dezvoltarea unei noi linii de business, care sa diferentieze compania de competitorii sai din piata de telecom si sa exploateze oportunitatea oferita de nevoia de distributie a continutului video pe internet. Direct One dezvolta si opereaza Seenow, primul serviciu de video on demand din Romania disponibil pe toate ecranele.

 

Samsung-Smart-TV

Cele mai citite