Samsung Galaxy Beam in primul magazin Samsung din Romania

Samsung Romania a inaugurat pe piata locala primul sau magazin, ocazie cu care a prezentat, in premiera, smartphone-ul Galaxy Beam. Situat in centrul comercial Feeria, magazinul Samsung va gazdui o gama larga de smartphone-uri si tablete, pentru toate categoriile de consumatori. Tot acolo se va afla atat mult asteptatul Galaxy S III, lansat oficial in Romania acum o saptamana, precum si Galaxy Beam, primul telefon cu proiector integrat, lansat in cadrul World Mobile Congress 2012.

,,Deschiderea primului nostru magazin este un pas pe care noi il consideram firesc, avand in vedere ca Samsung este prima alegere a utilizatorilor de telefoane din Romania. Oferim o gama larga de produse, de la feature phone-uri, la cele mai performante smartphone-uri, pentru categorii cat mai largi de consumatori, ceea ce ne-a determinat sa cream si acest spatiu, special pentru a expune gama noastra completa de produse", a declarat Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Samsung Electronics Romania.

Magazinul Samsung – un univers al tehnologiei si inovatiei

De la lansarea pe piata locala si pana acum, Samsung a adus pe rafturile magazinelor partenere produse inovatoare, din ce in ce mai inteligente, care au fost foarte bine primite de catre consumatorii romani. Acum, primul magazin deschis in Romania sub marca proprie, va pune la dispozitia tuturor cele mai noi dispozitive de comunicatii mobile produse de Samsung. Magazinul are o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati si va fi deschis in fiecare zi, intre orele 10.00-22.00.

Odata cu deschiderea magazinului, in perioada 25-31 mai, Samsung le va oferi tuturor celor care vor cumpara un telefon mobil sau o tableta un incarcator auto cadou. De asemenea, cinci dintre cei care vor achizitiona noul Samsung Galaxy S III din magazinul Samsung, in perioada 1 iunie-30 iunie, vor putea putea castiga contravaloarea telefonului achizitionat.

Samsung Galaxy Beam – smartphone-ul cu proiector pentru experiente multimedia inedite

Beam le ofera utilizatorilor posibilitatea de a impartasi oricand, cu familia si prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fisier multimedia, prin proiectarea continutului pe diverse tipuri de suprafete. Astfel, toata lumea se poate distra, fara a fi nevoie sa se stranga in jurul ecranului telefonului. In plus, proiectorul cu o luminozitate de 15lm asigura claritate chiar si in mediul exterior.

,,Am observat un interes crescut pentru acest produs, de aceea am decis sa il aducem pe piata locala la scurt timp dupa lansarea sa la World Mobile Congress. Cu Galaxy Beam poti avea un mini-cinema ad-hoc, acasa si beneficia de proiectii clare, high-definition, cu dimensiuni de pana la 50". La fel de bine un agent de vanzari isi poate face prezentarea direct din telefon, oriunde s-ar afla, chiar si intr-o calatorie de afaceri", a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager Samsung Electronics Romania.

Samsung-Galaxy-Beam

Videoclipuri, harti, prezentari, jocuri – o gama intreaga de continut multimedia poate fi afisata prin proiectorul lui GALAXY Beam. De asemenea, dispozitivul contine o aplicatie dedicata, care usureaza selectarea continutului si accesarea acestuia in cativa pasi simpli.

GALAXY Beam are incorporata o camera de 5 MP pentru fotografii care pot fi imediat proiectate. Cu ajutorul lui Beam, petrecerea poate incepe imediat ce incepe proiectia clipurilor de pe YouTube sau Hulu. De asemenea utilizatorii pot incarca si proiecta jocurile preferate sau pot alege din cele peste 1.000 de jocuri disponibile pe Game Hub.

GALAXY Beam nu face compromisuri in ceea ce priveste stilul sau portabilitatea, avand doar 12,5 mm grosime si un design elegant si ergonomic. Acesta ruleaza pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor impresionant dual-core de 1.0GHz, asigurand o flexibilitate uimitoare si o interfata cu un grad rapid de raspuns. Memoria interna de 8GB permite stocarea fisierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria de 2000 mAh asigura performanta sustinuta a display-ului si a redarii continutului.

Samsung Galaxy Beam va fi disponibil in magazinul recent inaugurat si la partenerii Samsung.

Cele mai citite