Maguay a dezvoltat doua solutii Ultrabook: MyWay U1401i si MyWay U1402i

Maguay a reprezentat producatorii romani in data de 5 iunie 2012, in cadrul evenimentului organizat de Intel Corporation in Romania, dedicat lansarii celei de-a treia generatie de procesoare Intel® Core™. Maguay a prezentat noua generatie de sisteme portabile MyWay Ultrabook™.

Intel Corporation a lansat pe 5 iunie 2012, in Romania, cea de-a treia generatie de procesoare Intel Core. Maguay este, din nou, in fruntea companiilor ce vin in intampinarea romanilor cu solutii ce integreaza cele mai noi tehnologii de pe piata. In cadrul show-case-ului dedicat evenimentului, Maguay a prezentat singurele Ultrabook™ PC produse in Romania si sistemele sale desktop (Maguay OfficePower AiO si GamePower) construite pe platformele Ivy Bridge,  utilizand tranzistori tri-gate pe 22nm.

Maguay a dezvoltat doua solutii Ultrabook, cu design-uri speciale: MyWay U1401i si MyWay U1402i. Aceste modele ce pot fi configurate conform preferintelor utilizatorilor si sunt disponibile pe platforma www.maguay.ro (MyWay U1402i poate fi achizitionat cu precomanda). Cele doua solutii Maguay Ultrabook™  sunt foarte rapide in procesarea datelor si permit o autonomie de pana la 7 ore.

Myway-U1402i

Ultrabook™ PC-urile MyWay U1401i, cat si MyWay U1402i sunt configurabile, utilizatorii avand posibilitatea de a alege unul din procesoarele Intel Core i3 si i5, și permit instalarea simultana a doua discuri, al unui HDD clasic, de mare capacitate și al unui SSD pentru viteza, cu o capacitate de stocare ce poate depasi 1 TB, pana la 8GB RAM, display de 14”.

Dezvoltand mereu solutii ce integreaza tehnologie de ultima generatie, Maguay a anuntat si a expus noua sa gama de solutii hardware inca din cadrul evenimentului propriu din 23 mai, numit „F5-It’s time to refresh”. Amintim astfel sistemele de calcul desktop si mobile destinate „gaming-ului” de performanta MyWay P1502m, P1702m, H1101x si suita de sisteme GamePower, ce integreaza noile procesoarele Ivy Bridge Quad-Core.

Cele mai citite