Canon lanseaza noul DSLR - EOS 650D

Canon lanseaza EOS 650D – un SLR Digital usor de folosit, care ofera o calitate superioara a imaginilor si utilizare simpla a ecranului tactil, permitand oricui sa faca fotografii extraordinare si filmari Full HD. Ideal  pentru fotografii amatori, EOS 650D combina intr-un mod inteligent moduri automate de fotografiere cu o serie de elemente avansate – fiind usor de folosit la inceput si cu o gama larga de moduri manuale de explorat ulterior.

650D este primul EOS cu sistem dual AF, ce asigura detalii exceptionale la fotografiere si focalizare continua la filmare. Camera este propulsata de un senzor Hibrid CMOS de 18 megapixeli si procesare DIGIC 5 foarte puternica, ce permite capturarea de imagini precise, cu rezolutie maxima, de pana la 5 cadre pe secunda. Ecranul tactil capacitiv rabatabil, permite operatiuni rapide si usoare, oferind acces instant catre o vasta colectie de setari si moduri de decor.

EOS 650D ofera calitate si performante extraordinare. Noul senzor de 18 megapixeli APS Hybrid CMOS asigura rezolutii extrem de ridicate, imagini bogate in culori si detalii, la  dimensiunea unui poster. Ideal pentru inregistrarea in lumina scazuta, fara flash, camera prezinta un interval ISO 100-12,800, permitand capturarea de imagini naturale, cu zgomot minim, in timp ce un ISO extins la 25,600 ofera posibilitatea fotografierii in conditii de luminozitate foarte scazuta.

Canon EOS 650D

EOS 650D este primul EOS entry-level ce ruleaza pe procesare DIGIC5 si ofera viteza sporita, raspuns bun si reproducere avansata de culoare. Procesarea 14bit de imagine DIGIC 5 ofera tranzitii fine si subtile intre tonuri de culoare, precum cele ale cerului seara, in timp ce puterea sporita de procesare, face camera ideala pentru inregistrarea de activitati precum fotbalul sau alte sporturi.

Noul auto-focus dual permite inregistrarea usoara a imaginilor focalizate corect, indiferent de captura realizata. Sistemul auto-focus in 9 puncte all cross, ofera performante exceptionale pentru capturarea cu precizie ridicata a imaginilor in cazul fotografiilor sportive, de actiune sau de natura. In plus, noul sistem Hibrid AF ofera focalizare continua la filmare sau cand se inregistreaza in modul Live View.

Control la atingere si flexibilitate

Multumita noului ecran tactil LCD de 7,7 cm rabatabil Clear View II, obtinerea imaginii perfecte nu a fost niciodata mai usoara. Avand tehnologie capacitiva, ecranul raspunde foarte bine comenzilor si suporta o varietate de gesturi multi-touch – facilitand accesul la diferite modalitati de fotografiere, alte setari sau chiar fotografierea folosind doar ecranul.

Controlul tactil ofera o noua abordare pentru inregistrarea Live View. Poti selecta puncte de auto-focus, urmari fete si obiecte, si ajusta fin setarile de imagine prin meniul Quick Control. Navigarea este rapida si intuitiva, in timp ce marirea imaginii prin gesturi tactile in timpul redarii reprezinta un mod excelent de verificare a detaliilor fine intr-o inregistrare. Prinderea rabatabila permite miscarea ecranului sub diferite unghiuri, potrivindu-se oricarei situatii, in timp ce rezolutia extrem de ridicata 1.040k-dot asigura redarea clara a fiecarui detaliu.

Filmare EOS: imbunatatita cu auto-focus continuu

EOS 65D permite oricui sa inregistreze la rezolutieFull HD (1920x1080p). Multumita aufo-focus-ului Hibrid utilizatorii se pot concentra si asupta celorlalte detalii, in timp ce camera urmareste in mod continuu subiectul. Noile obiective EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM si EF 40mm f/2.8 STM sunt ideale pentru inregistrarea video, acestea utilizand un motor pas-cu-pas foarte silentios pentru a asigura finetea si claritatea filmelor.

 

Cu modul Video Snapshot, oricine poate face filmari amuzante si rapide, cu aspect de editare profesionala. Filmarile pot fi inregistrate pe segmente de 2, 4 sau 8 secunde si apoi combinate sau reasezate  in camera, inainte de redare. O iesire incorporata mini-HDMI permite vizualizarea rezultatelor pe orice HDTV.

Doua noi modalitati de inregistrare ajuta utilizatorii incepatori sa inregistreze cu incredere in conditii de lumina redusa. Controlul HDR Backlight inregistreaza scenele dificile, supra-expuse , prin capturarea a trei expuneri diferite – sub, corecta si supra-expusa – si le combina intr-o singura imagine HDR ce afiseaza toate detaliile din cadru. Modul Handheld Night Scene faciliteaza capturarea imaginilor frumoase de seara, in lumina scazuta, fara ajutorul unui trepied, fotografiind rapid patru imagini diferite, combinandu-le ulterior intr-una singura, detaliata, fara neclaritati.

Gama de moduri de inregistrare a camerei iti permite sa explorezi limitele creativitatii tale. Basic+ iti permite sa treci pragul setarilor automate de baza, cu o colectie de presetari pe care le poti folosi pentru modificari dramatice si instante a tonului unei fotografii. Gama de Filtre Creative Canon poate fi aplicata acum imaginilor, folosind ecranul tactil, alaturi de noile efecte “Art Bold” si “Water Painting” ce ofera noi modalitati de a ajusta imaginile intr-un mod creativ. Daca vrei doar sa tintesti si sa fotografiezi, modul automat Scene Intelligent face toate setarile in locul tau, analizand scena si selectand automat parametrii ideali pentru fotografii uimitoare.

Parte componenta a sistemului Canon EOS,  EOS 650D este compatibil cu cea mai cunoscuta gama de obiective si accesorii. Peste 60 de obiective EF acopera arii de fotografiere de la wide si macro, la tele si accesorii nelimitate ce asigura recuzita necesara pentru orice provocare creativa.

EOS 650D – caracteristici de baza

  • Senzor APS-C  Hybrid CMOS de 18 MP
  • Inregistrare Full-HD cu control manual si  auto-focus continuu
  • Inregistrare continua la 5 fps
  • Ecran tactil rabatabil Clear View LCD II
  • Sensivitate ISO 100-12,800, extensibila pana la ISO 25,600
  • Auto-focus in 9 puncte
  • Transmitator Speedlite incorporat 

 

Cele mai citite