Seria Samsung NF – Samsung NF310, NF210, NF110

Seria NF de netbook-uri Samsung este un centru dinamic de tehnologie practica, gandita pentru a te ajuta sa fii in permanenta conectat, fara a face compromisuri de stil. Impartasind cu seria SF un concept unic de design, netbook-urile NF ofera o mobilitate imbunatatita si un design atragator. 

Dotat cu mobilitate imbunatatita si design innovator, netbook-ul Samsung NF310 este exact ceea ce iti trebuie pentru a-ti exprima stilul. Un display HD LED “crystal clear” si un sistem de sunet surround, impreuna cu noul procesor Intel® Atom N550 (Dual Core), memorie DDR3 si Windows 7 duc nivelul netbook-urilor intr-o dimensiune cu totul noua a performantei multimedia.

NF 310 este de asemenea proiectat pentru ca tu sa te poti bucura de filme HD si de imagini clare, perfecte, chiar si intr-un mediu luminous. Dispune de rezolutia inalta (1366 x 768), widescreen si un format specific al imaginii de 16:9.

Imbinand durata lunga a bateriei, de pana la 14 ore, cu designul ultra-portabil si stilat, NF 210 face ca utilizarea oriunde si oricand a unui computer mobil sa fie o realitate practica.

NF 110 ofera utilizatorilor moderni tot ceea ce doresc sa obtina de la netbook-ul lor, la un pret accesibil. Datorita faptului ca toate componentele sunt produse de Samsung, NF110 ofera garantia unui produs de incredere pe termen lung.

Schimbul de continut de pe un PC pe alt PC, prin intermediul retelelor, poate fi o activitate complexa care cere cunostinte de IT. Prin caracteristica Easy File Share de la Samsung, a stabili o conexiune PC-to-PC prin conexiuni Wi-Fi ad-hoc devine o activitate simpla si intuitiva.

Noile notebook-uri sunt de asemenea dotate cu Samsung AllShare, care iti permite sa trimiti si sa rulezi videoclipuri, fotografii si muzica printr-o gama larga de dispositive Samsung, certificate Digital Living Network Alliance (DLNA).

 

Samsung NF

Cele mai citite