AOC lanseaza monitoarele din seria 60ID

Odata cu seria 60ID, AOC introduce o familie de monitoare, proiectate pentru aplicatii standard la birou si acasa. Indiferent daca este destinata scopurilor profesionale, multimedia sau de joc: seria 60ID gestioneaza toate aplicatiile comune cu usurinta si are un aspect placut, la fiecare statie de lucru, cu carcasa sa subtire si texturata. Caracteristicile sale permit companiilor sa raspunda cerintelor individuale ale diverselor medii de lucru.In acelasi timp, monitoarele 60ID se integreaza in aproape orice birou cu spatiu deschis, datorita designului discret si uniform – in sfarsit, dispare aspectul neglijent care poate fi evocat de o multitudine de monitoare cu forme diferite.

AOC-60ID  

Dimensiuni si formate
Monitoarele beneficiaza de cea mai recenta tehnologie LED si ofera dimensiuni de ecran incepand de la 48,1 cm (19”) pana la 60,9 cm (24”). De asemenea, modelele cu finisaj negru mat clasic prezinta diverse rapoarte de aspect: Pe langa formatul de ecran lat standard de 16:9, un format de 16:10 ofera avantaje in ceea ce priveste dimensiunea, care sunt utile in special la birou.

Performante puternice, consum redus
Ca rezultat al unei luminozitati de 250 cd/m², unui contrast static de 1000:1 (dinamic:20.000.000:1) si al timpilor de raspuns intre 2 si 5 ms (GtG), toate produsele din familia 60ID ofera imagini vii si extrem de clare.Datorita tehnologiei LED moderne, modelele nu sunt numai foarte subtiri, ci si extraordinar de eficiente din punct de vedere al consumului de energie la functionarea standard: In functie de dimensiuni, acestea utilizeaza numai intre 26 si 42 de wati. Modurile de functionare inteligenta contribuie la reducerea suplimentara a consumului de energie:In modul standby, acesta scade chiar la mai putin de o jumatate de watt. Modelele 60ID respecta cerintele certificatelor de mediu stricte, cum ar fi EPEAT Gold sau TCO 5.0.

Monitorul adecvat pentru orice destinatie de utilizare
Intreaga serie 60ID este livrata cu functie de inclinare. In functie de model, acestea ofera si reglare pe inaltime, rotire si pivotare, ceea ce permite rotirea monitorului de la modul tip vedere la portret in cateva secunde. Rezolutiile variaza de la 1440 x 990 pixeli pentru utilizare la birou pana la Full HD (Inalta definitie completa) (1920 x 1080 pixeli) pentru o prezentare nativa de semnale video sau imagini cu rezolutie inalta. Anumite tipuri sunt echipate cu huburi USB cu patru porturi USB 2.0 fiecare, permitand o conexiune usoara la unitati flash, hard diskuri si camere digitale. Porturile DVI-D digitale si HDMI completeaza optiunile de conectivitate pentru anumite modele.

Caracteristici inteligente
Fiecare monitor 60ID este compatibil HDCP, respecta standardele de montare pe perete VESA si este furnizat cu boxe integrate si un slot de securitate pentru incuietori Kensington. Software-ul inteligent i-Care sporeste gradul de confort pentru vizualizare si economiseste energie in acelasi timp: Un senzor masoara iluminarea ambianta si regleaza automat intensitatea iluminarii de fundal LED.In plus, cu functia Ionic Breeze (Briza ionica), AOC prezinta un ionizator de inalta tensiune integrat pentru purificarea aerului de la locul de munca.

Se estimeaza ca monitoarele 60ID sa fie disponibile incepand din luna iunie 2012. Pretul recomandat de vanzare cu amanuntul va porni de la 621 RON.

Cele mai citite