Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

O noua versiune a tastaturii Adaptxt pentru Android

Keypoint Technologies lanseaza o noua versiune a tastaturii Adaptxt pentru Android, oferind inlocuire automata de text si alte functionalitati interesante. Versiunea 0.9 a aplicatiei Adaptxt Beta pentru Android, este conceputa pentru a se adapta stilului dumneavoastra de scriere si pentru a va permite sa scrieti mai mult cu mai putine apasari de taste. Combinand cunostinte extinse de limbaj cu o tehnologie avansata de predictie, Adaptxt poate oferi sugestii de cuvinte, corectii de erori si auto corectii precise si relevante. Adaptxt a fost proiectat sa fie de folos unei audiente globale si multilingve, oferind suport pentru mai mult de 50 de limbi, incluzand limba romana, si pentru varii dictionare profesionale, acoperind domenii precum cel Financiar, IT, Legal, Medical si de Afaceri (de asemenea, disponibile in mai multe limbi).

Versiunea 0.9 a aplicatiei Adaptxt Beta va permite sa tastati rapid si eficient pe tastaturile virtuale. Cateva noi functionalitati incluse in aceasta lansare sunt:

• Nou manager de instalare: imediat dupa descarcarea aplicatiei, veti fi ghidati prin pasii necesari pentru a incepe sa folositi Adaptxt cat mai repede.

• Noua bara de sugestii extensibila: doar trei cuvinte vor fi sugerate la un moment dat, dar o fereastra extensibila este disponibila pentru a afisa pana la inca 12 sugestii.

• ATR (Automatic Text Replacement – Inlocuire de Text Automata): puteti crea scurtaturi, carora le puteti aloca diverse fraze sau texte folosite des. Scurtatura va fi afisata in bara de sugestii, precedata de semnul „+”.

• Mod Privat pentru introducerea de text: aceasta functionalitate poate fi folosita pentru a nu lasa Adaptxt sa invete date sensibile pe care le-ati putea introduce, precum anumite nume sau locatii. Aceasta functionalitate poate fi activata sau dezactivata cu usurinta din meniul Setari Rapide.

• Functionalitate ce permite indepartarea accentelor si diacriticelor: aceasta functionalitate reduce marimea unui mesaj prin convertirea formelor accentuate ale unor litere in caracterul respectiv de baza. Astfel incat v-ar putea ajuta sa reduceti costul mesajelor dumneavoastra SMS, in functie de termenii si conditiile operatorului dumneavoastra GSM.

• Setari Rapide: functionalitati precum mod privat, teme si aranjamente ale tastaturii, indepartarea accentelor si ATR, pot fi acum usor accesate cu ajutorul unei singure taste.

• Ascundeti tastatura: acum puteti ascunde rapid tastatura si vizualiza intregul ecran fara nici o obstructie.

Versiunea 0.9 a aplicatiei Adaptxt Beta si dictionarele sale aditionale, de limbaj sau profesionale, pot fi descarcate gratuit de pe serviciile Google Play, Amazon Appstore si Getjar.

Adaptxt

Cele mai citite

Error: No articles to display