Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Canon lanseaza o noua gama de solutii software pentru imprimarea fotografiilor

Canon lanseaza astazi o noua gama de solutii software pentru imprimarea fotografiilor care ajuta utilizatorii sa isi organizeze si imprime momentele preferate sau sa isi exploreze creativitatea cu ajutorul imprimantei PIXMA. Noua gama include si o aplicatie Facebook care ajuta la imprimarea fotografiilor direct din albumele foto ale retelei sociale, in timp ce My Image Garden este o platforma ce combina toate programele software disponibile pentru Canon PIXMA intr-o singura interfata usor de utilizat.

Canon a creat o noua aplicatie Facebook, Print Your Days, care ajuta la imprimarea fotografiilor direct de pe platforma, fara niciun software aditional. Aplicatia, disponibila online prin intermediul Facebook, include instrumente care permit ajustarea automata a fotografiilor si posibilitatea de a crea colaje unice cu pana la cinci fotografii imprimate pe o pagina. De asemenea, aplicatia ofera si o serie de stiluri si optiuni de editare cum ar fi: ajustarea marginilor, decupare, posibilitatea de a adauga legenda si efecte fotografice, de exemplu tonurile sepia pentru un aspect vintage. O selectie de 24 de fundaluri colorate pot fi alese pentru a decora fundalul colajului, de la buline sau dungi amuzante pana la mai multe efecte naturale, cum ar fi iarba sau pluta, adaugand astfel inca o abordare creativa la imprimarea fotografiilor.

Print Your Days face posibila, de asemenea, imprimarea fotografiilor incarcate pe Facebook de catre prieteni, astfel incat fotografiile din vacante, de sarbatori sau alte ocazii speciale sa poata fi impartasite cu usurinta, atat imprimate, cat si online. La lansare, aplicatia Print Your Days va fi disponibila in limba engleza.

My Image Garden

Noul software de imprimare, My Image Garden, face mai accesibila legatura intre software-urile de imprimare si scanare. Disponibila pentru toate imprimantele PIXMA, lansate incepand cu toamna anului 2010, My Image Garden, este o platforma care combina toate programele software disponibile pentru imprimantele Canon PIXMA intr-o singura interfata usor de folosit. Printre noile caracteristici se numara Automatic Suggestion, solutie care cauta imagini in PC si afiseaza fotografii uitate pe desktop intr-un slideshow. Imaginile pot fi ulterior editate si imprimate cu ajutorul My Image Garden. Automatic Layout foloseste tehnologia de clasificare a imaginilor, pentru a recunoaste anumite fotografii si pentru a recomanda in mod automat aspectul optim pentru imprimare. Software-ul de recunoastere faciala detecteaza chipurile din fotografii si grupeaza imaginile automat, facilitand localizarea imaginilor care includ anumiti prieteni sau familia.

My Image Garden va fi disponibil pentru descarcare incepand cu sfarsitul lunii iulie 2012.

Canon-logo

Disponibile prin software-ul Canon, My Image Garden, sunt:

CREATIVE PARK PREMIUM, resursa gratuita Canon pentru descarcarea si crearea felicitarilor personalizate, calendarelor si a altor produse de papetarie. Include acces la imagini exclusive si lucrari ale unor fotografi si artisti faimosi, cu modele populare precum Paddingron Bear, Peter Rabbit si The Very Hungy Caterpilar a lui Eric Carle.

CREATIVE PARK PREMIUM a fost actualizat pentru a oferi un proces de selectie a imaginilor nou si usor de folosit care ofera posibilitatea de a afisa, descarca si imprima fotografii printr-o singura interfata.

De asemenea, inclus in varianta actualizata a lui CREATIVE PARK PREMIUM este un continut nou si interesant, printre care fotografii unice si sabloane de la National Geographic care pot fi folosite pentru a crea calendare.

Continutul nou de la NASA include o selectie de sabloane care pot fi imprimate pentru a crea nave spatiale 3D.

Cele mai citite

Error: No articles to display