Urmariti canalele TV preferate, pe mobil sau tableta

WWTV este cea mai noua si mai usor de utilizat platforma, prin care se pot urmari posturile TV preferate (dreptul de vizionare fiind platit in prealabil), oriunde, oricand. WWTV nu este o retransmitere de tip cablu. Ea ofera posibilitatea de a urmari canalele TV preferate atat pe platformele fixe (laptop sau PC), dar in special pe platformele mobile – smartphone-uri si tablete (fiind conceputa special pentru device-urile mobile).

WWTV aduce accesibilitate si mobilitate, pune la dispozitie un sistem integrat, ce permite utilizatorilor accesarea, din orice colt al lumii, a unei game largi de canale TV romanesti si germane, neexistand vreo limitare din punct de vedere al IP-ului.

WWTV se adreseaza tuturor celor care cauta mobilitatea si doresc urmarirea programelor TV favorite, de oriunde, dar in special celor care calatoresc frecvent sau sunt relocati temporar. De altfel, conceptul WWTV s-a nascut din insasi nevoia resimtita de investitorul companiei, Catalin Ghigea, de a fi conectat la programele TV romanesti, pe care le urmarea in calatoriile sale de afaceri.

Pentru ca WWTV se adreseaza tuturor, grila de programe este una extrem de variata: de la posturi de stiri si documentare, pana la cele de sport, film si muzica, fara a exclude, desigur, posturile TV generale. In prezent, grila de programe pentru Romania numara aproximativ 30 de posturi, in timp ce pentru Germania sunt incluse aproximativ 20 posturi. Pentru ca WWTV doreste sa fie mereu in linie cu nevoile utilizatorilor, grilele de programe vor fi modificate si adaptate conform cerintelor manifestate de utilizatori.

Usor de utilizat, platforma WWTV nu necesita instalarea niciunui plug-in sau software. Platforma poate fi accesata de pe orice dispozitiv de tip desktop sau notebook cu Flash Player instalat si de pe orice dispozitiv mobil cu sistem de operare de tip Android sau iOS (incepand cu versiunea 4). Aceasta este construita sa functioneze si pe o conexiune 3G cu un semnal puternic, insa, pentru o utilizare optima, este recomandata conexiunea wireless.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de WWTV, utilizatorii nu trebuie decat sa isi creeze un cont pe site prin completarea formularului de inregistrare si prin furnizarea unei adrese de e-mail valide (fiind nevoie de confirmarea inregistrararii prin e-mail). La momentul inregistrarii, utilizatorul beneficiaza de o perioada de trial de 2 saptamani menita sa arate utilitatea si accesibilitatea serviciului WWTV, care ulterior poate fi utilizat pentru un tarif de 2 euro/ luna.

Platforma WWTV a fost construita pentru a oferi mobilitate si pentru a fi usor de folosit de catre useri. In prezent, investitia totala ajunge la aproximativ 400.000 EUR. Platforma a fost lansata in luna mai a acestui an, iar recuperarea investitiei se preconizeaza a se intampla in cel mult 4 ani. In aceasta perioada, sunt planificate modernizari menite sa ofere un serviciu de calitate ridicata, in concordanta cu evolutia tehnologiei. WWTV urmareste permanenta imbunatatire a accesului, nu doar prin versiunea web-based si prin versiunea mobila, dar si prin dezvoltarea aplicatiilor pentru platformele mobile ce vor fi disponibile prin intermediul Itunes App Store si Android Market.

Indiferent de locul in care se afla consumatorul, platforma WWTV permite conectarea la posturile TV, pe care are tot dreptul sa le urmareasca acasa, direct de pe dispozitive fixe sau mobile, simplu si rapid, accesand site-ul wwtv.ro.

 

WWTV

Cele mai citite