Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatiile Brother iPrint & Scan app sunt disponibile gratuit

Atunci cand utilizatorii au descoperit ca pot folosi iPad-ul sau alte tablet PC-uri si pentru alte activitati in afara de navigarea pe Internet, citirea de e-mail-uri sau verificarea conturilor retelelor de socializare, a aparut necesitatea de a conecta respectivul dispozitiv la o imprimanta sau multifunctionala. Cu ajutorul noilor aplicatii Brother, conectarea unui tablet PC la o multifunctionala se face rapid si usor, prin intermediul iPrint&Scan si Apple AirPrint.

Un numar din ce in ce mai mare de utilizatori detin un iPad sau un alt tablet PC. Trendul este ca utilizatorii sa renunte in timp sau sa suplimenteze lucrul cu PC-urile traditionale sau notebook-uri. Astfel, creste nevoia de a integra tablet PC-urile cu alte produse IT.

"Atunci cand folosesti un tablet PC zilnic apare nevoia de a tipari e-mailuri, fotografii, documente, pagini web, sau de a scana documente si fotografii. Acum, acest lucru este posibil. Brother pune la dispozitia utilizatorilor o serie de aplicatii care vor permite tablet PC-urilor, fie ca ruleaza iOS, Android sau Windows Mobile, sa se conecteze la echipamente Brother", a declarat Monica Otlacan, National Sales Manager al Brother Romania.

Brother-iPrint-Scan

Prin intermediul iPrint & Scan si a unei retele wireless, cu ajutorul unui tablet utilizatorii pot sa realizeze o serie de sarcini folosind multifunctionalele Brother. Astfel, cu ajutorul Brother iPrint&Scan utilizatorii pot tipari direct din albumul foto, programul de PDF, paginile web si clipboard-ul tablet-ului. Mai mult, un iPad poate trimite imaginile si documentele scanate direct catre o multifunctionala Brother.

Cu privire la iPad, care este tablet PC-ul dominant de pe piata, utilizatorii pot apela si la tehnologia proprietara Apple, AirPrint. In acest moment opt modele all-on-one Brother detin integrat AirPrint.

Multifunctionalele Brother pot fi folosite de asemenea si cu smartphone-uri. Utilizatorii care detin un smartphone il folosesc cel mai frecvent pentru apeluri si mesaje SMS, asa cum este si normal, si mai putin pentru a face fotografii, asculta muzica, naviga pe Internet sau verifica conturile retelelor sociale. Prin folosirea aplicatiei gratuite iPrint&Scan, un utilizator de smartphone va putea tipari si scana documente. Versiuni ale aplicatiei sunt disponibile pentru iPhone / iPad, Android si Windows Phone 7.

In acest moment, Brother a dezvoltat o serie de multifunctionale, compatibile cu tehnologia wireless Apple AirPrint. Printre modele se numara DCP-J525W, DCP-J725DW si DCP-J925DW si Brother MFC-J430W, MFC-J625DW, MFC-J5910DW, MFC-J6510DW si MFC-J6910DW.

Aplicatiile Brother iPrint & Scan app sunt disponibile gratuit si sunt dedicate iPad-urilor si tablet PC-urilor cu Android.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display