Canon lanseaza PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS

Canon dezvaluie doua noi completari ale portofoliului de aparate foto compacte si puternice superzoom – PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS. Ideal pentru a te apropia cat mai mult de actiune, SX500 IS PowerShot este cel mai mic aparat foto din lume cu zoom optic 30x, oferind flexibilitatea de a surprinde subiectii de la distanta, aparatul remarcandu-se printr-un corp elegant si compact. Pentru familiile care doresc un aparat de fotografiat de care se poate bucura oricine, PowerShot SX160 IS dispune de un zoom optic impresionant, 16x, intr-un corp compact, astfel incat momentele memorabile pot fi capturate indiferent de distanta dintre fotograf si actiune.

Incepand cu amatorii care folosesc in premiera un aparat foto, pana la familiile care isi doresc sa surprinda fiecare moment in imagini, PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS simplifica fotografierea dar si filmarea la calitate HD. Ambele modele imbina o serie de caracteristici rapid si usor de utilizat cu tehnologiile recunoscute de imagistica de la Canon, iar rezultatul poarta semnatura calitatii desavarsite a imaginii.

Canon-PowerShot-SX500-IS

Datorita stabilizatorului optic de imagine sustinut de tehnologia Intelligent IS, fotografiile vor fi mai clare si detaliate, indiferent de mediul in care sunt surprinse imaginile, in timp ce Smart Auto detecteaza scenariul de fotografiere si regleaza automat setarile la modul cel mai potrivit pentru poza. Cu o gama diversificata de Filtre Creative, utilizatorii pot adauga pe loc efecte imaginilor statice, dar si clipurilor video, iar utilizatorii pot da frau liber imaginatiei si astfel au posibilitatea de a obtine imagini unice de fiecare data.

Zoom-ul puternic in ambalaje mici

De la inregistrarea video a vacantelor petrecute impreuna cu familia, pana la surprinderea unei zile speciale din viata utilizatorului, ambele noi modele din gama PowerShot beneficiaza de un sistem optic evoluat, care simplifica modul de capturare al fiecarui moment, chiar si atunci cand distanta pana la subiectul dorit este mare.

PowerShot SX500 IS este optiunea ideala pentru utilizatorii care cauta solutii complexe in ambalaje compacte. Vasta experienta Canon in proiectarea obiectivelor isi spune cuvantul, iar aparatul dispune de un obiectiv superangular nou-dezvoltat de 24mm, capabil de zoom optic 30x, dar in acelasi timp este suficient de mic pentru a pastra proportiile unui aparat care poate fi mereu la purtator. PowerShot SX160 IS este un superzoom accesibil, usor de utilizat, dotat cu un obiectiv versatil, creat special pentru acest model. Cu un format superangular de 28mm si zoom optic 16 x, acest nou obiectiv ofera flexibilitatea de a fotografia totul, de la fotografii de grup la petreceri aniversare pentru copii, la prim-plan-uri ale animalelor de la zoo, surprinse bineinteles de la distanta.

Canon-PowerShot-SX160-IS

Pentru apropierea si mai mult a subiectului, tehnologia Canon ZoomPlus extinde digital raza de actiune a obiectivelor pentru amandoua modelele, zoom-ul avansand la 60x pentru PowerShot SX500 IS si pana la 32x pentru PowerShot SX160 IS. In cazul modelului PowerShot SX500 IS, Zoom Framing Assist este disponibil pentru sustinerea fotografierii la zoom maxim si permite functia zoom-out printr-o singura apasare de buton, pentru ca fotograful sa poata relocaliza subiectul si apoi sa apropie din nou imaginea inainte de declansarea pozei.

Pentru fotografii clare si stabile in intreaga gama de zoom, ambele camere sunt dotate cu noile stabilizatoare optice de imagine Canon si cu tehnologia Intelligent IS. Intelligent IS selecteaza automat modul corect al stabilizatorului de imagine dintre sapte setari diferite, pentru a se potrivi cu subiectul si cu scenariul de fotografiere - deci indiferent daca utilizatorul captureaza un prim-plan al chipului unui copil sau inregistreaza unui film in miscare la zoom maxim, ambele camere vor fi livra rezultate clare.

Cea mai buna fotografie, de fiecare data

Camerele PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS sunt dotate cu tehnologii de imagine care asigura capturarea fotografiilor in detalii clare. Ambele modele beneficiaza de un senzor de 16 Megapixeli care surprinde culorile vii si cele mai mici amanunte, iar rezultatul il constituie imagini care surprind familia si prietenii. Procesorul de imagine al Canon, DIGIC 4, confera rapiditate in realizarea fotografiilor si detalii reale, chiar daca acestea sunt realizate in conditii grele de iluminare precum apusul sau in cazul peisajelor luminoase si inzapezite din perioada sarbatorilor de iarna.

Cu ajutorul functiei Smart Auto dotata cu tehnologia Advanced Subject Detection, PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS sunt potrivite pentru fotografii reusite, indiferent de subiectul acestora, de la mese in familie, seri la plaja sau zile petrecute in parcurile de distractii. Aceasta functie are capacitatea de a detecta pana la 32 de scene diferite pe care le analizeaza si, de asemenea, ajusteaza automat setarile camerei pentru a captura in conditii optime cele mai importante momente.

Daca utilizatorul doreste sa experimenteze si mai mult, poate opta pentru modul Full Manual Control, care il ajuta sa aleaga setarile individuale ale camerei, inclusiv diafragma si viteza obturatorului. Crearea de cadre unice si distractive este posibila cu ajutorul functiei Creative Filters care transforma instantaneu imaginile si filmele prin intermediul celor sase efecte disponibile. De asemenea, utilizatorul poate oferi o noua perspectiva fotografiilor prin efectul fish-eye sau poate crea un cadru retro folosind efectul Toy Camera.

Vizualizare pe ecrane mari pentru realizarea de fotografii si filme

Imaginile pot fi compuse si partajate instantaneu cu ajutorul ecranului LCD de 7,5 cm care ilustreaza imaginile in culori vii si care surprind cele mai mici detalii. Utilizatorii aflati la primul aparat PowerShot au acces la o serie de sfaturi si indicii pe ecranul camerelor de fotografiat care includ un ghid de folosire a setarilor si a modurilor acesteia.
Cu PowerShot SX500 IS si PowerShot SX160 IS, momentele speciale petrecute in cadrul familiei pot fi retraite si pe viitor datorita abilitatii inregistrare video HD cu sunet stereo. Camerele dispun de buton dedicat pentru inregistrarea video care permite utilizatorului sa faca trecerea instantaneu de la fotografii la filme, pentru o flexibilitate completa si un control creativ, in timp ce conexiunea HDMI-CEC ofera posibilitatea vizionarii imaginilor pe televizoarele HD compatibile.

PowerShot SX500 IS - specificatii:

• Camera ultra-zoom 30x cu obiectiv superangular de 24mm
• 16 Megapixeli
• Intelligent IS
• Ecran LCD de 7,5 cm
• Mod Smart Auto cu detectie a 32 scene
• Inregistrare HD (720p) cu HDMI
• Zoom Framing Assist
• Creative Filters
• Functie Full Manual
• Functie Face Detection

PowerShot SX160 IS – specificatii:

• Zoom optic 16x, obiectiv superangular Canon de 28mm
• 16 Megapixeli
• Intelligent IS
• Ecran LCD de 7,5 cm; Functia Hints & Tips
• Mod Smart Auto cu detectie a 32 scene
• Inregistrare HD cu HDMI
• Creative Filters
• Functie Full Manual
• Filmare iFrame
• Baterii AA

Cele mai citite