Noua generatie de monitoare BenQ cu ecran VA+LED

BenQ anunta integrarea tehnologiilor VA (Vertical Alignment) si LED pentru o noua generatie de monitoare. Noua familie BenQ va include monitoare din seriile GW, EW, VW si BL, pentru toate gusturile si tipurile de aplicatii – pornind de la modelele entry-level pana la cele premium, in trei variante ale diagonalei: 21.5", 24" si 27". Noile monitoare BenQ GW, primele din aceasta gama, reprezinta seria de monitoare ''pentru toti'', adresata utilizatorilor care isi doresc un raport foarte bun intre pret si calitatea imaginilor afisate.

„Noile monitoare din seria GW dispun de toate avantajele tehnologiilor VA si LED, oferind imagini de o calitate mult mai buna decat a monitoarelor cu tehnologia TN. Au un contrast nativ mult mai mare, culori mai bogate, cu detalii mai clare si nu in ultimul rand un unghi larg de vizualizare, de 178 de grade. Acestea caracteristici, dar si preturile comparabile cu cele ale monitoarelor LED clasice, cu siguranta vor atrage atentia pasionatilor de tehnologie", a declarat Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania.

BenQ-GW2250HM

Spre deosebire de panourile Twisted Nematic (TN) si In-Plane Switching (IPS), care furnizeaza un contrast nativ de doar 1000:1, panourile VA se evidentiaza printr-o rata inalta a contrastului nativ, de 5000:1, oferind culori de o profunzime si o claritate uimitoare, de la cele mai deschise nuante de alb pana la cele mai inchise tonuri de negru, incarcate de rafinament si claritate.

Panourile VA redau un negru intens si minimizeaza dispersia luminii, sporind astfel performantele contrastului. Fiecare detaliu este impecabil stratificat si contrastat, chiar si in cazul celor mai complexe imagini sau fisiere video.

Un panou cu 8 biti reda tranzitii mai line si stabile, furnizand 16.7 milioane de culori reale. De asemenea, panourile VA usureaza vizionarea din laterale, de sus ori de jos, furnizand aceleasi culori si detalii uimitoare fara a afecta calitatea imaginii. Acestea ofera o acuratete puternic imbunatatita a culorilor, spre deosebire de panourile TN (care au doar 170˚/160˚).

Noile monitoare sunt disponibile in Romania prin partenerii oficiali BenQ, la preturi care incep de la 599 lei.

Cele mai citite