Canon Professional Services (CPS) in Romania

Canon a lansat astazi, in Romania, Canon Professional Services (CPS), un program complet gratuit, pe baza de inregistrare, ce ofera fotografilor si operatorilor video profesionisti, ce folosesc echipamente Canon, acces exclusiv la o serie de beneficii din partea companiei. In functie de echipamentul detinut, membrii au la dispozitie trei niveluri de acces. Astfel, acestia beneficiaza de o serie de servicii profesionale oferite de Canon Romania, precum prioritate in cazul unor reparatii si, deci, diminuarea considerabila a termenelor de asteptare, sau oferirea unor echipamente de schimb pe perioada in care aparatura utilizatorului este in service, Mai mult, un membru CPS are posibilitatea de a inregistra inclusiv echipamente second-hand, cumparate chiar de la alti membri ai programului CPS.

Petronius Secareanu, General Manager Canon Romania: "Romania este o piata importanta in regiune, cu o comunitate de profesionisti carora ne dorim sa le oferim cat mai multe facilitati. Lansarea CPS pe plan local este inca un pas pe care Canon il face pentru a veni in sprijinul fotografilor si videografilor, punand la dispozitie o serie de beneficii binevenite oricarui profesionist".

Cum beneficiezi de CPS

Inregistrarea pentru serviciile CPS este extrem de simpla. Se completeaza un formular cu detaliile produsului Canon detinut, alaturi de cateva informatii ale utilizatorului, pe site-ul Canon Europe, la adresa www.canon-europe.com/cps. Datele trebuie actualizate constant, avand in vedere ca suportul Canon este acordat doar echipamentelor inregistrate. Totodata, CPS este disponibil atat profesionistilor independenti, cat si clientilor corporate, iar statutul de membru pentru foto are trei niveluri: silver, gold si platinum. Pentru videografii profesionisti exista un singur nivel de membru.

 

Canon-logo

 

 

Cele mai citite