HP lanseaza un nou PC - SpectreOne

HP a lansat primul PC all-in-one care vine sub marca premium Spectre.

HP SpectreOne este cel mai subtire PC all-in-one de la HP cu o grosime de doar 11.5 mm si ecran de 23.6 inch Full HD (1920 x 1080).

In timp ce SpectreOne ofera o multime de caracteristici - NFC, USB 3.0, periferice wireless si versiuni combinate de Adobe Photoshop Elements 10 si Adobe Premiere Elements 10 - cea mai evidenta adaugare este de negasit.

hp-spectre-one-main

HP a ales sa nu adauge calculatorului HP SpectreOne un ecran tactil, ceea ce e oarecum ciudat, avand in vedere ca va sosi cu sistemul de operare Windows 8 cu touch activat.

Cu toate astea, facand parte din clasa Spectre inseamna ca nu e rau sa arunci o privire. Exista de asemenea Beats Audio si camera TrueVision HP HD integrate in PC.

cu performante mari, HP spectreOne este pus in miscare de cel mai recent procesor Intel Ivy Bridge cu o gama de Core i3, i5 sau i7 si grafica discreta Nvidia. Spatiul de stocare pe hard disk ajunge la 1TB.

Suplimentar, poti opta pentru un abonbament de doi ani la Norton AntiVirus - te scapa de griji daca intentionezi sa il transfori in calculatorul familiei.

Calculatorul HP SpectreOne este asteptat sa soseasca la mijlocul lunii noiembrie cu un pret de pornire de 7.000 de lei.

Cele mai citite