Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Samsung NX100 - detalii oficiale

Samsung NX100 a fost cu greu tinuta in secret in ultimele saptamani. Titanul korean al tehnologiei a hotarat in cele din urma sa puna capat zvonurilor, o data pentru totdeauna, prin lansarea detaliilor oficiale ale noii camere compacte extraordinare.

Camera 'mirrorless' vine cu un ecran AMOLED uimitor, 14.6 megapixeli, capturi video HD, ISO pana la 3.200 si o noua caracteristica i-Function pentru navigarea printre setari si pentru a da pozelor dumneavoastra un aer profesional.

Aceasta functioneaza prin alegerea setarii dorite si focalizare pentru a va asigura ca ati ales setarile corecte. Este o caracteristica care va ajuta sa realizati fotografii mai usor.

La fel ca rivalul sau NEX-5 de la Sony, camera Samsung NX100 ofera o serie de lentile interschimbabile, in ciuda dimensiunilor mici. Din pacate insa, Samsung nu a dezvaluit nici data de la care camera Samsung NX100 va fi disponibila si nici pretul.

 

samsung nx100

Cele mai citite

Error: No articles to display