Monitorul AOC myStage e2343Fi - statie de andocare pentru iPhone si iPod

Daca doriti sa vizualizati clipurile video si fotografiile realizate cu dispozitivul vostru iPhone®, pe un ecran mare, cu siguranta trebuie sa analizati cu atentie monitorul myStage de la AOC, care este acum disponibil. Cunoscut si sub denumirea de e2343Fi, acest monitor atractiv, cu diagonala de 23” (58,5 cm) are un design elegant si o statie de andocare universala pentru iPhone si iPod®, integrata in baza. Odata cu modelul myStage, specialistul in monitoare AOC introduce un concept de produs inteligent si ecologic, destinat comunitatii milioanelor de fani Apple®.

 Solutia completa pentru utilizatorii iPhone si iPod

Datorita diagonalei enorme a ecranului (aproape 60 de cm), fotografiile si clipurile video de pe iPhone pot fi afisate acum in toata splendoarea lor. Nu trebuie decat sa conectati iPhone-ul sau iPod-ul la statia de andocare a monitorului e2343Fi si va puteti aseza comod pentru a va bucura de continut video precum clipurile de pe YouTube pe acest monitor generos, cu diagonala de 23". Pentru a reda fisiere audio, monitorul myStage are integrate in suportul sau doua difuzoare SRS premium, de cate 5 wati fiecare. Astfel, monitorul devine pe loc o statie multimedia veritabila.

Acces la iCloud si iTunes

Prin intermediul statiei de andocare a monitorului poate fi redat de asemenea si continutul salvat in iCloud. Mai mult decat atat, cand monitorul myStage este conectat la un PC sau un computer Mac prin USB, este posibila sincronizarea bibliotecii multimedia de pe iTunes. Prin urmare, monitorul e2343Fi va ajuta sa mentineti intotdeauna dispozitivele mobile la zi.

AOC-myStage-e2343Fi

Cand conectati iPhone-ul sau iPod-ul la statia de andocare a monitorului e2343Fi, bateriile acestuia se vor incarca, chiar si in timpul utilizarii. Puteti inchide intr-un sertar toate statiile de andocare conventionale si conectorii de andocare la cablurile USB. Astfel, veti economisi spatiu si biroul va arata mult mai ordonat.

In sfarsit, familia si prietenii pot viziona impreuna cu usurinta fotografiile si clipurile video realizate cu sau salvate pe un iPhone. Nu trebuie decat sa conectati iPhone-ul la statia de andocare integrata si un grup intreg de persoane se va putea bucura instantaneu de imagini sau clipuri video de pe YouTube© preluate pe monitorul myStage direct de pe iPhone.

Asistent de birou util

Faptul ca elementele de continut de pe iPhone pot fi marite poate fi extrem de util si la serviciu: fotografiile cu santiere de constructii, proprietati imobiliare sau alte amenajari din acest domeniu pot fi prezentate cu usurinta mai multor colegi simultan, impreuna cu toate detaliile necesare.

Design impunator

Datorita carcasei negre, monitorul e2343Fi atrage privirile tuturor si se potriveste perfect cu produsele elegante de la Apple. Chiar si profilul sau este impresionant, cu o grosime de doar 12,9 mm, datorita retroiluminarii cu LED-uri ecologice si eficiente din punct de vedere energetic. Mufele de intrare sunt situate in baza monitorului, asa ca aspectul acestuia nu este deteriorat de cabluri care atarna, fiind solutia ideala pentru orice birou modern, chiar si cand monitorul este indreptat cu spatele spre spatiul deschis al biroului.

Tehnologie de sunet inovatoare

Cele doua difuzoare premium de 5 wati integrate in baza nu sunt singura caracteristica prin care capacitatile audio ale monitorului e2343Fi ies in evidenta: tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) ofera o experienta sonora uimitoare. In sfarsit, difuzoarele externe si cablurile care distrag atentia nu mai sunt necesare.

Tehnologie de afisare puternica cu retroiluminare cu LED-uri

Datorita contrastului DCR de 50.000.000:1 (contrast tipic de 1.000:1) si timpului de raspuns extrem de rapid de numai 2 ms de la gri la gri, monitorul myStage reda clipuri video de inalta rezolutie direct de pe iPhone, cu o calitate uimitoare si fara formarea de imagini duble. Desigur, datele pot fi introduse prin surse VGA si HDMI, de asemenea, iar ecranul accepta functia HDCP de protectie la copiere.

Tehnologia de retroiluminare cu LED-uri reduce in mod deosebit consumul de energie. Cu un consum de mai putin de 34 de wati in timpul utilizarii standard si sub 0,5 wati in modul stand-by, monitorul myStage de la AOC consuma cu 40-50% mai putina energie decat monitoarele LCD conventionale. In pus, modurile de functionare inteligente ajuta utilizatorul sa economiseasca energie. Pentru ca procesul de productie nu presupune utilizarea de mercur, ecranul este deosebit de ecologic. O alta dovada a celor mentionate mai sus o reprezinta certificatele de mediu, cum ar fi Energy Star si EPEAT Silver.

AOC prezinta un concept de produs bine gandit. Pe langa utilizarea ca monitor conventional, monitorul e2343Fi este un produs binevenit pentru utilizatorii Apple, transformand dispozitivele mobile ale acestora in adevarate statii multimedia. Monitorul myStage este acum disponibil la pretul recomandat de 1273 RON. Perioada de garantie este de 3 ani si include un serviciu de ridicare si returnare de la/la locatia utilizatorului.

Cele mai citite