Lenovo a lansat in Romania doua noi PC-uri Ultrabook convertibile

Lenovo a lansat in Romania doua noi PC-uri Ultrabook convertibile, concepute pentru Windows 8/RT. Noile produse sunt IdeaPad Yoga, o combinatie avangardista de divertisment si productivitate, si ThinkPad Twist, un dispozitiv business care adauga o noua dimensiune tabletei convertibile traditionale. Aceste calculatoare personale marcheaza un moment de transformare a interactiunii cu PC-urile si redefineste viitorul tehnologiei personale mobile.

"Convertibilele Ultrabook Lenovo abordeaza nevoile unice ale consumatorilor si companiilor, facand trecerea catre noul model de interactiune cu PC-urile, prin ecrane tactile," a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova. "Convertibilele Lenovo transforma total experienta utilizarii tehnologiei personale. Flexibilitatea oferita de noile dispozitive adauga un grad fara precedent de versatilitate in utilizare", a adaugat Aurel Netin.

IdeaPad Yoga 13, convertibil in moduri unice

Sistemul revolutionar de deschidere al lui IdeaPad Yoga permite o rotatie a monitorului de pana la 360 de grade. Aceasta miscare transforma laptopul intr-o tableta dintr-o singura miscare. Fiind unul din primele Ultrabook-uri multi-modale din lume, Yoga 13 ofera un inalt nivel de flexibilitate intre aplicatiile de office si cele de divertisment, fara compromisuri. Echipat cu puternicele procesoare Intel Core din a treia generatie si cu noul Windows 8, Yoga 13 ofera performante de nivelul unui laptop pe toata durata zilei, datorita celor opt ore de autonomie a bateriei instalate intr-o carcasa de numai 16.9 mm. Prin rabatarea monitorului, Yoga 13 se transforma intr-o tableta cu abilitati multimedia, asigurate de sistemul Dolby Home Theatre. Imaginile, filmele si paginile web arata uimitor pe display-ul IPS de inalta definitie cu o dimensiune 13.3 inci. Utilizatorii isi pot rasfoi albumele foto folosind tehnologia Motion Control sau isi pot folosi degetele pe acest ecran multi-touch.

IdeaPad Yoga 11 - echilibru intre putere si mobilitate

Varianta cu ecran mai mic, Yoga 11, este cel mai subtire PC multi-modal din lume, cu o grosime de numai 15.6 mm. Designul subtire al noului Yoga 11, ecranul de 11.6 inci si autonomia bateriei de 13 ore il recomanda ca fiind un excelent partener pentru consumatorii foarte mobili. Echipat cu NVIDIA Tegra 3 – singurul procesor quad-core din lume pentru Windows RT, Yoga 11 le permite utilizatorilor sa urmareasca filme HD, sa joace jocuri, sa se conecteze si sa fie productivi toata ziua cu aplicatii Microsoft Office. Iar ca un bonus, atat Yoga 13 cat si Zoga 11 pot fi folosite in moduri complet noi: pot fi convertite in modul Stand pentru vizionarea filmelor si a fotografiilor, sau in modul Cort pentru jocuri sau videochat.

Lenovo-Ideapad-Yoga-11

"IdeaPad Yoga 11 este un dispozitiv elegant, usor si subtire, care imbina avantajele unei tablete cu puterea unui laptop", a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

ThinkPad Twist adauga un nou orizont micilor companii

ThinkPad Twist le ofera o solutie celor care vor un dispozitiv accesibil care le poate face pe toate. Ofera performanta deplina a unui Ultrabook si inca ceva: monitorul se pliaza spre spate si transforma laptopul intr-o tableta. Convertibilul ThinkPad Twist de 12.5 inci le ofera profesionistilor tehnologiile de care au nevoie atat pentru compania lor cat si pentru utilizarile personale. Pentru o productivitate exceptionala, echiparea maxima a ThinkPad Twist ofera procesoare Intel Core i7 din a treia generatie, Windows 8 Pro, conectivitate 3G optionala, stocare pana la 500 GB sau 128 GB SSD, precum si tastatura legendara, calitatea si fiabilitatea familiei de produse ThinkPad. Utilizatorii pot lucra ore in sir datorita autonomiei de aproape o zi a bateriei, iar productivitatea lor creste datorita capacitatii acestui Ultrabook de a-si reveni rapid din modul standby, la fel ca o tableta. Aceasta puternica masinarie este prevazuta cu software dedicat icilor compaanii, precum Lenovo Solutions for Small Business asistat de Intel Small Business Advantage si Lenovo Cloud Storage oferit de SugarSync.

Lenovo-Thinkpad-Twist

Ecranul luminos 350nit IPS al lui ThinkPad Twist si sistemul audio Dolby Home Theatre produc o experienta multimedia de exceptie. Atat prezentarile profesionale cat si filmele pot fi de asemenea redate pe un monitor exterior cu ajutoul iesirilor mini-HDMI sau DisplayPort. La fel ca Zoga, Twist se poate transforma in noi moduri, precum pozitia Stand, excelenta pentru lucrul in colaborare, prin intermediul ecranului tactil.

Lenovo ofera o suita de servicii pentru noile dispozitive, inclusiv Garantia In-Home pentru reparatii la domiciliul sau compania utilizatorului, sau Protectie la Defectiunile Accidentale, pentru a asigura riscul unor defectiuni provocate de loviri, contaminare cu lichide, socuri electrice sau defectiuni ale ecranelor. O linie intreaga de Servicii Lenovo pentru IMM-uri sustin noul ThinkPad Twist. Clientii pot alege dintr-un portofoliu de garantii extinse si alte servicii de protectie a datelor, valoroase pentru companiile mici. Ai mult, tehnicienii Lenovo sunt disponibili atunci cand este nevoie de ei, prin sesiuni de service de la distanta sau prin telefon.

Pretul IdeaPad Yoga 13 porneste de la 3299 RON. IdeaPad Yoga 11 este disponibil incepand dde la 3999 RON. ThinkPad Twist va fi oferit la preturi incepand de la 4999 RON.

Cele mai citite