Lansare Blackberry 10 (live)

BlackBerry lanseaza ultima reduta, menita sa ridice compania la nivelul de acum cativa ani, BlackBerry 10 este noua generatie de terminale, bazate pe un sistem de operare complet nou. Lansarea are loc simultan pe toate continentele.

Exista utilizatori care au primit noile terminale pentru teste, iar acum asteptam sa ne impartaseasca parerile lor despre noua generatie BlackBerry.

blackberry-10-launch

Intra in scena presedintele RIM, Thorsten Heins.

"Industria s-a mutat de la analog la digital, de la dial-up la fibra optica. Blackberry va fi liderul conectivitatii intre oameni. Platforma Blackberry 10 te va lega cu absolut orice intri in contact."

Vom beneficia de foarte multe aplicatii, astfel incat utilizatorii sa gaseasca orice doresc.

Platforma Blackberry 10 a fost construita de la zero si integreaza cele mai noi tehnologii si tendinte din industrie. Blackberry si-a schimbat viziunea. De astazi, RIM va deveni BlackBerry! Noul motto este "One brand, one promise!" (un brand, o promisiune).

Noile smatphone-uri pentru platforma 10 sunt Z10 si Q10.

  Blackberry-Z10-Q10

 

Z10 este varianta complet tactila.

Blackberry-Z10

Q10 are tastatura QWERTY si este imbracat intr-un material special, creat special pentru el.

Blackberry-Q10-spate

 Blackberry are un mod de a fi la curent cu toate actvitatile preferate.

BlackBerry-Flow  

Interfata se bazeaza pe ferestre active, care afiseaza in timp real informatii.

Noile smartphone-uri beneficiaza de 2 interfete: una pentru treburile personale si una pentru serviciu. In acest fel, activitatile raman in aria de interes respectiva.

 Noul BBM vine cu Video Call.

BBM-Video-Call

In cadrul unei conferinte video prin BBM, se pot efectua multiple activitati, precum partajare fisiere, imagini, etc.

Camera de pe BlackBerry Z10 permite capturarea unei suite de imagini, din care poti alege cea mai buna varianta. Apoi poti edita imagini cu Picture Editor. Toate comenzile se bazeaza pe gesturi si sunt foarte usor de accesat.

Blackberry Story Maker te ajuta sa creezi o poveste, care poate integra imagini, sunet, video. Apoi poate fi partajata cu prietenii.

BlackBerry-Story-Maker

Pentru platforma BlackBery 10 au fost create o multitudine de aplicatii, pentru a sustine increderea utilizatorilor. Noua platforma este lansata cu peste 70.000 aplicatii, cel mai mare numar prezent la lansarea unei noi generatii.

Integrate in BlackBerry 10: Skype, Angry Birds, Twitter, Facebook, Linkedin, Foursquare.

BlackBerry World este locul unde gasim toate aplicatiile dorite, fie ele jocuri, programe, etc. Cel mai important este ca, dupa instalarea unei aplicatii, nu mai trebuie repornit telefonul.

BlackBerry Z10 va fi disponibil in Anglia, incepand de maine, apoi in Canada, cam intr-o saptamana, iar in America abia la jumatatea lunii martie. Un pret dezvaluit de Thorsten Heins este de 599$.

Alicia Keys este noul Global Creativity Director pentru BlackBerry. Aceasta va lucra indeaproape cu creatorii de aplicatii si vrea sa aduca interfata personal - serviciu la un nou nivel.

Cele mai citite