Noua serie LG Optimus L II va fi prezentată la Mobile World Congress 2013

În acest an, la Mobile World Congress, LG prezentintă noua generație Optimus L II. Prima serie L a evoluat prin includerea unor elemente de design și a unor noi inovații. Optimus L II păstrează aspectul atrăgător al primei serii L, dar cu accente mai rafinate. Filosofia de design al Seriei L II a fost îmbunătățită prin includerea a patru noi elemente de design: Design fără ramă, Contur Laser Cut, Design atrăgător al carcasei din spate, Iluminare LED inteligentă pe tasta home.

Experiența de utilizare este îmbunătățită prin display-ul IPS de rezoluție superioară și bateria cu durată de viață extinsă, încorporate în modelul Optimus L II. Mai mult, versiunile Dual SIM, ale modelelor Optimus L II, vor permite utilizatorilor să folosească un singur telefon, atât pentru apeluri legate de business, cât și pentru cele personale.

LG-Optimus-L-II

Versiunea Dual Sim a modelului Optimus L7 II va fi prima lansată, din rândul noii serii, urmând să fie prezentată pentru prima dată în Rusia, săptămâna aceasta. Modelul Optimus L7 II va include caracteristicile UX unice LG, precum QSlide și QuickTranslator.

Optimus L3 II cu display de 3.2-inci QVGA IPS și baterie 1,540mAh și Optimus L5 II cu un display mai mare de 4.0-inci WVGA și baterie 1,700mAh vor fi disponibile la o dată ce va fi făcută publică mai târziu.

Specificații cheie ale Optimus L7 II:

- Chipset-ul: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

- Memorie: Peste 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD

- Display: 4.3-inci WVGA IPS

- Camera: Spate 8.0MP cu LED Flash / Frontal VGA

- SO: Android 4.1 Jelly Bean

- Baterie: 2,460mAh

- Dimensiuni: 121.5 x 66.6 x 9.7 mm / 122.2 x 66.6 x 9.7 mm (Dual-SIM)

Cele mai citite