Sony lansează noua cameră foto α58

Suprinde momentele spontane ale vieții cu ajutorul noii camere de la Sony α58 cu obiective interschimbabile! Echipată cu oglindă semi-transparentă pentru o fotografiere rapidă, cu autofocalizare precisă, α58 este alegerea potrivită pentru a imortaliza momentele unice din viața ta. Chiar și cei neinițiați în utilizarea camerelor cu obiective interschimbabile se vor bucura de calitatea imaginii, care o depășește pe cea a camerelor compacte, dar și de funcțiile care, în mod normal, sunt caracteristice unei camere DSLR mult mai costisitoare.

La baza modelului α58 se află noul senzor Exmor APS HD CMOS cu o rezoluție de 20,1 megapixeli. Acesta este însoțit de un procesor de imagine BIONZ îmbunătățit, pentru fotografii foarte detaliate, cu zgomot redus și Video Full HD, dar și o sensibilitate ISO foarte ridicată, de la 100 până la 16.000.

Noua cameră foto poate fi folosită cu unul dintre cele 35 de obiective interschimbabile cu montură A (inclusiv două teleconvertoare) pentru a realiza imagini fără cusur în absolut orice condiții de iluminare, de la interioare slab iluminate până la ambiențe de amurg. Chiar dacă fotografiezi cu aparatul în mână, fără a folosi trepiedul, modul SteadyShot INSIDE menține fotografiile clare și stabile, permițându-ți să fotografiezi cu încredere la viteze mai mici sau la setări de zoom ridicat, când este foarte posibil ca fotografiile să iasă tremurate.

Spre deosebire de camerele DSLR, aparatele SLT de la Sony utilizează tehnologia cu oglindă semi-transparentă care dirijează lumina către senzorul principal, precum și către senzorul de focalizare automată. În acest mod, obiectivele rămân focalizate cu precizie în orice moment, chiar dacă fotografiați prin ecranul LCD sau prin vizorul Tru-Finder OLED de rezoluție înaltă și contrast ridicat. Datorită lipsei unei oglinzi mobile care poate încetini fotograful, vă puteți bucura în permanență de previzualizare live a imaginii în cursul fotografierii continue sau a filmării Full HD.

Modelul α58 este partenerul ideal pentru imortalizarea acțiunii exact atunci când aceasta are loc – indiferent că fotografiați pe terenul de sport, în natură sau ieșirile cu prietenii și familia. Cu modul Tele-zoom Continuous Advance Priority AE obții fotografii clare cu subiecți în mișcare datorită rafalei de 8 cadre pe secundă. Sistemul de autofocalizare performant cu senzor în 15 puncte beneficiază acum de funcția de blocare a auto-focusului, pentru o focalizare rapidă și precisă.

Sony-A58

Disponibilă pentru modelele anterioare, funcția Auto Portrait Framing a evoluat la modelul actual în Auto Object Framing, care te ajută să obții rezultate calitative fără efort. Modelul α58 recunoaște caracteristicile scenei – o persoană, doi oameni, chiar și obiecte în mișcare sau un cadru de detaliu – și decupează imaginea pentru a crea compoziții puternice încadrate profesional. Mulțumită tehnologiei Pixel Super Resolution de la Sony, imaginile decupate își păstrează rezoluția ca în expunerea inițială.

Disponibil instantaneu pe selector, modul Picture Effect te lasă să alegi dintr-o paletă de 15 filtre pentru fotografiere, precum Toy Camera, High Constrast Monochrome și Partial Colour.

Încadrarea, focalizarea și vizualizarea fotografiilor tale este o plăcere cu ajutorul noului vizor Tru-Finder OLED. Acest vizor electronic luminos, de rezoluție ridicată, îți arată în timp real rezultatele ajustării setărilor camerei: ajustarea gradului de expunere, apertură, ISO, balans de alb, Picture Effect și alți parametri înainte de fotografiere.

α58 este prima cameră de la Sony cu obiective interschimbabile cu montură A care oferă suport pentru 'TRILUMINOS Colour'. Vei experimenta o paletă extinsă de culori intense, foarte realiste atunci când sunt redate videoclipuri și fotografii pe orice televizor BRAVIA cu 'TRILUMINOS Display'.

Noua cameră α58 de la Sony cu obiective interschimbabile cu tehnologie de oglindă translucidă este disponibilă din aprilie 2013.

 

Specificații 

 

SLT-A58

Senzor de imagine

Exmor APS HD CMOS

Nr. efectiv de pixeli

20.1 megapixeli (aprox.)

Interval de sensibilitate

ISO 100 – 16000 (25600 cu Multi Frame NR)

Sistem de focalizare automată

În 15 puncte cu detecția fazei în modul Live View AF cu 3 senzori în cruce;

cu AF tracking în modul Tele-zoom Continuous Advance Priority AE;

Decalaj continuu (max.)

5 cps (8 cps în modul Tele-zoom Continuous Advance Priority AE)

Înregistrare video

Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)

Vizor electronic

OLED Tru-Finder cu acoperire 100%

LCD

460.000 de puncte 6.7 cm (tip 2.7) cu unghi ajustabil

Funcții de compunere a imaginii

Auto HDR; Hand-held Twilight; Sweep Panorama; Anti Motion Blur; Multi Frame Noise Reduction

Sistem de stabilizare a imaginii

SteadyShot INSIDE

Bliț încorporat

GN 10

Interfețe

HDMI; patină universală; Multi Terminal; Memory Stick Duo / sloturi card SD

Picture Effect

11 moduri, 15 efecte

Dimensiuni

128.6 x 95.5 x 77.7 mm (approx.)

Greutate (numai corpul)

492g (aprox.)

Autonomie

Folosind Tru-Finder: 690 de fotografii

Folosinf LCD: 700 fotografii

 

Cele mai citite